Vezi AICI, Reclamația + Răspunsul Primarului

Reclamație primită în această dimineață la redacție de la un localnic din Nenciulești (comuna Merei), inginer specialist în drumuri și poduri.

„Vor, cei de la primărie, să asfalteze drumul comunal dintre satul Nenciulești și biserică. Dar, în câteva locuri, așa cum se poate vedea în poze, drumul e deja surpat. Ar fi trebuit făcute înainte, pentru că lucrez în domeniu și mă pricep, niște ziduri de protecție”
„Aici s-a lucrat la terasament, s-a pus piatră, dar precum vedeți au apărut surpări. Atât aici unde există acel zid, dar și mai jos, unde nu mai e zid ci doar un gard pe lângă o vie”

Reporterul a luat legătura cu primarul din Merei, Ștefan Chircă:

„Știu problema, e un domn inginer de la Troia care a făcut reclamația. Dânsul are și n-are dreptate. Noi facem lucrarea cu bani puțini, din fonduri proprii. Nu e un proiect mare, finanțat de guvern sau pe fonduri europene. Cum am zis, facem pe bani puțini, 90% din oameni vor înțelege și vor fi mulțumiți că se pune asfalt. Nu avem fonduri pentru ziduri de protecție, astea ar costa mai mult decât asfaltul în sine. Apoi, nici nu se va ajunge cu asfaltul unde e acea groapă, lățimea drumului asfaltat va fi mai mică”.

Lucrarea e realizată de firma Integral.

Rămâne să vedem azi, după asfaltare, dacă se va ajunge la acea groapă sau nu, iar pe viitor cum va rezista asfaltul în zonă. Au fost cazuri când criticii au avut dreptate, dar și cazuri când n-au avut, iar lucrarea, deși cu bani puțini, a rezistat zeci de ani.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Vezi AICI, Reclamația + Răspunsul Primarului

 • Se numește lucrare „de mântuială sau bani aruncați pe apa sâmbetei „! Asta este România ultimilor 30 de ani, o țară a primarilor și politicienilor incompetenți,care se pricep la toate și nu a specialiștilor! Și Dumitru Buzatu din profesor de filozofie și marxism leninism se pricepea la asfaltări de drumuri și s-a văzut cum! Credeți domnule Tereacă, că în acest caz este vreo diferență? Sigur,păstrând proporțiile!

  Răspunde
 • Salut!
  Sunt din zonă și primarul nu are dreptate pentru că cu un cofrag din scânduri și 2-3 cife de beton plus pietrele din acel zid se rezolvă problema .
  Nu trebuie asfaltat întâi și după aceea să rezolvăm problema în caz că se va surpa.
  Mai bine prevenim decât să combatem orice problemă!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.