Vezi AICI toată combinația. De ce a plecat „Curtea Veche”

Șaormeria Jabbar de pe Spiru Haret se extinde pe spațiul unde a funcționat în ultimii ani restaurantul Curtea Veche – vezi foto mai jos

Jabbar se va întinde până la colțul străzii
„Curtea Veche” a plecat, Jabbar se extinde în loc
Restaurantul și terasa Curtea Veche – înainte de închidere

Ce s-a întâmplat

Casa și terenul unde au funcționat restaurantul și pizzeria Curtea Veche au fost deținute de o doamnă din București.

Răzvan Gheorghe, proprietarul restaurantului, i-a plătit acesteia chirie ani la rând. Până anul acesta când femeia a anunțat că vrea să vândă locul.

Au licitat Răzvan Gheorghe și frații „Cauciuc” – deținători de vulcanizări și comercianți de cauciucuri la Popasul Merei și intersecția mare din Bariera Ploiești (casa mare cu acoperiș în V).

Mai mult au dat frații cu cauciucurile – peste 300 de mii de euro, conform surselor noastre. Aceștia la rândul lor au închiriat fraților Simion, deținătorii afacerii de succes – Jabbar.

Dat afară de pe Spiru Haret, Răzvan Gheorghe și-a mutat restaurantul și pizzeria Curtea Veche pe Col. Buzoianu (în spatele Galeriilor de Artă).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Vezi AICI toată combinația. De ce a plecat „Curtea Veche”

  • Mda, o manevră super avantajoasă pt. proprietarii Jabbarului… La cât de şaormari sunt buzoienii, o să li se dubleze (sau chiar tripleze) profitul… Să vedeţi de-acum încolo furnicar de maşini şi mâncăi în zonă !
    Şi să vedeţi ce soartă va avea micul, dar frumosul părculeţ din zonă !… Cât de necruţător va fi lovit de mizeria ambalajelor şi resturilor de şaormă lăsate aiurea pe şi în jurul băncuţelor (numai la coşurile de gunoi nu)… Şi cum vor arăta aleile sale, impregnate de atâtea sosuri şi ketchup-uri… scurse din şaormele mâncăilor !

  • Se aude ca mai nou,la „jabbar se vinde si „saorma cu COVID”.Cei de la DSP stiu sau si-au primit „darul” si nu baga de seama?Aceste saormerii, sunt doar cuiburi de mizerie,jeg,produse expirate sau imputite si locuri de adunare pentru tot soiul de retardati si „mici interlopi si traficanti de prafuri”.Cu cat se mai vinde „saorma cu cocaina” la „Jabbar”?

  • Eu zic sa ocupe si parcul pe modelul Orizont si apoi dacă tot construiesc acolo o altă șaormerie sa li l vândă primăria ca tot s a construit ceva pt oameni.

  • Mâncăruri slab calitative la această firmă…patronii acestei societati comerciale au prostit populația Buzaului cu produsele lor nocive si pline de boomuri calorice…îndemn cetatenii acestei urbe sa consume totusi produse sănătoase, dar nu de la aceasta firma!

  • Anonim , nu zici rau dar cred ca o pregatesc deja pentru anul care vine . Tu ai vazut prin zona un panou cu ce se face ? Cum o sa fie constructia noua ? Doarme primarul , gata are voturi !

  • Ne batem capul degeaba. Soioșii vor trage tot acolo ca musca la dulcele turcesc. M-am întrebat mereu ce mâncare o fi aia de lasă atâta jeg peste tot, pe trotuare, pe bănci, pe alei. Și am înțeles că nici așa de ieftină nu e.

  • In fosta locație ” Curtea veche ” de la intersecția Patriei cu Spiru Haret a crescut și locuit una din marile personalități ale sportului buzoian – regretatul handbalist și arbitru Romică Iamandi ! Chiar dacă Sala Sporturilor îi poartă numele, măcar o discretă plachetă ar putea fi executată și montată la fostul său domiciliu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.