Vezi aici topul tarifelor la apă din țară

Buzoienii.ro a solicitat zilele trecute la ANRSC topul firmelor de apă-canal din țară care practică cele mai mari tarife.

Azi a venit răspunsul. Ultimul top oficial al ANRSC se referă la datele primite de la firmele de apă din țară în noiembrie 2019.

Compania de Apă Buzău a coborât până pe locul 20, după ce în 2015 (și mai înainte) s-a situat chiar pe locul 1, la apa de la robinet!

Căderea în clasament se datorează faptului că între 2015 și 2019 firma de apă din Buzău nu a mai majorat tarifele (probabil și în urma presiunii opiniei publice și a unei părți a presei locale).

Vezi mai jos ultimul clasament oficial furnizat de ANRSC.

De pe 20, până pe 6

Recent Comp. de Apă Buzău a anunțat ca va majora tarifele cu 14%.

„Nu e o decizie luată de noi voluntar, e o condiție a accesării a 292 mil.€ fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea și extinderea rețelelor”, a motivat Simona Săvulescu, noul director al Comp. de Apă Buzău.

Dacă nu cumva, firmele de apă situate în noiembrie înaintea Comp. de Apă Buzău n-au scumpit și ele, atunci CAB va urca până pe locul 6.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Vezi aici topul tarifelor la apă din țară

 • Stii ce as vrea???sa te duci sa il aduci pe toma intr un spatiu unde sa il filmezi si sa ii aduci aminte de vremea cand spunea ca apa e scumpa si ca tescaru e de vina. si atunci,ca si acum, fondurile sunt de vina. dar nesimtirea este la ea acasa…

 • Ne-ar interesa şi un top al salariilor/veniturilor anuale ridicate de directorii Companiilor de Apă din țară! Dar bineînțeles că vom rămâne cu această curiozitate!

 • Dvs publicati mereu bucatele de adevar, insa niciodata adevarul intreg, iar asta se numeste minciuna prin omisiune.
  Publicati si argumentati aici ca noi, buzoienii, avem nevoie de 300 mil EUR pentru niste scopuri niciodata explicate, de aceea musai sa acceptam scumpirea apei. Deci buzoienii platesc.
  Zilele trecute ati publicat o alta trasnaie a primarului Toma, ca aproximativ 1000 de persoane, „saracii” Buzaului, ar trebui sa fie subventionati la plata apei cu pana la 100%. Deci si aici, de fapt, tot buzoienii platesc.
  Tot pentru „saracii” astia cu bemveuri si mertane, buzoienii platesc ajutoare, sa nu le moara motoarele de foame, ca sunt masini puternice si consuma mult.
  In final, buzoienii platesc de ii ia naiba, primarul Toma se mai asigura de niste voturi facile, iar dvs ajungeti sa va credeti mare deontolog.
  Vi se intampla sa va mai uitati si in oglinda, dle Tereaca? Cum vi se pare?…

 • Pentru „Klaxxy”. Milioanele de euro sunt atrase din fonduri europene în principal pentru extinderea și modernizarea rețelelor de apă din județ, nu din municipiu. Dacă vrei să nu fii contributor la ridicarea nivelului de trai al altor localități din județ, cere cetățenilor și primarului să lupte pentru desprinderea Companiei de Apă a municipiului Buzău din combinația tescară ADI. Placa aia tocită cu posesorii de merțane care primesc apă gratis arată că domnul Vaxxy e un lăutar care interpretează după ureche șlagăre contestatare vechi. Toma a eliminat multe boșcodisme clientelare și tocmai de aici se alimentează nervozitatea unor gălăgioși.

 • Vrem apa potabila la robinete in loc de cafea dar sa fie cat mai moca. Asa suntem noi romanii : daca e cald afara zicem ca e prea cald, daca e prea frig zicem ca e prea frig…vrem si cu p… in c.. si cu sufletul in rai

 • Sunteti in eroare. Am publicat vreo trei articole referitoare la ce se va face cu cele aproape 300 de mil.€. Iată AICI un exemplu

 • Nastratin , nu te supara, dar nu ai dreptate, nu e o combinatie Tescaru ADI. DACA VREI PUNE MANA SI CITESTE CATEVA DOCUMENTE REFERITOARE LA INFIINTAREA ADI 2008, STATUT SI FUNCTIONARE SI O SA VEZI CA NU E ACEA COMBINATIE DE CARE ZICI TU
  PS. NU SUNT ADEPT TOMA

 • Un sfat pentru Ștefan și pentru toți aceia care se lasă injectați cu antiromânism televizist. Idioțeniile repetate pe toate canalele cum că „Așa suntem noi,românii”, „Asta-i România” și altele asemenea fac parte din războiul informațional care i-a determinat pe români să-și abandoneze țara pe mâna prăduitorilor. Așa au căzut în mîinile jefuitorilor păduri, fabrici, flote, minereuri, petrol, gaze și bani. Mulți bani scoși din țară în paradisuri fiscale. Dacă eram așa nu aveau ei azi ce prădui! Reveniți-vă și gândiți cu capul vostru. Cum adică, România e rea și tu ești bun? Românii sunt răi și veneticii sunt buni? Cine spune la tv. „România se topește!” dacă sunt afară 30 de grade, și „România îngheață!” dacă sunt minus 10-15 grade și selectează numai știri cu sinucideri, asasinate, incendieri, accidente, crime, jafuri, omoruri, ce urmărește? Unii o fac din goana după senzațional, alții din inconștiență, dar cei mai păgubiți sunt cei ce le preiau fără discernămânit. Trăiască România și toți românii de bine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.