Vezi AICI unde a fost montată!

E informația zilei din traficul buzoian.

În această dimineață pe trotuarul din vecinătatea sucursalei CNAIR de la Vernești a fost montată o cameră mobilă de rovinietă (vezi foto mai jos).

Camera e montată pentru a le scana numerele mașinilor care circulă pe DN10 dinspre orașul Buzău spre Cândești – Berca.

Până acum – în județul Buzău – camere fixe de rovinietă sunt doar la Poșta Câlnău pe E85 (vezi foto mai jos), pe ambele sensuri (după ce au fost mutate de pe podul de la Mărăcineni).

Rovinieta este obligatorie pe toate drumurile naționale din jud. Buzău, cu excepția porțiunilor din interiorul municipiilor Buzău și Rm. Sărat

Camere mobile au mai fost montate prin județ, inclusiv la Vernești, dar aceasta s-ar putea permanentiza având în vedere că e pusă lângă sucursala CNAIR de la Vernești.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Vezi AICI unde a fost montată!

 • Se tot spune că suntem o pepinieră de specialiști în IT…..chiar nu se poate sau nu se vrea un soft ceva, făcut astfel încât camerele de genul ăsta să te verifice la pachet…..rovigneta/ taxă de drum, RCA ( care e obligatoriu apropo), ITP – și el obligatoriu, eventuale amenzi neplătite de circulație ???

  Întrebare de 100 de puncte …..de ce nu se face cadrul legislativ astfel încât să existe radare în mișcare tot timpul pe șosele, în mașini neinscriptionate, cu numere ” civile” ??? Aștept feedback!

  Răspunde
 • @ Popescu
  Intrebarea dvs este cat se poate de pertinenta. Raspunsul institutiilor de stat este impertinent. Adica motivul este acelasi, invocat de zeci de mari institutii de stat care refuza (!) digitalizarea Romaniei si doresc, in continuare, dosarul cu sina – n-avem chef! Fiecare dosar depus de cetatean, fiecare drum fizic la ghiseu etc inseamna justificarea unui scaun in plus la o institutie a statului.
  Asta este trista realitate…

  Răspunde
 • Mai fratilor , voi vedeti ce aberatii spuneti ?
  Ce treaba are asiguratorul cu ITP-ul , sau drumurile cu asiguratorul si ITP-ul . Astea sunt ineptii de ,, priceputi la toate ” !

  Răspunde
 • @ Anonim
  Presupunand ca sunt unul dintre cei carora v-ati adresat (sunt doar doua postari, dintre care una a mea), va prezint punctul meu de vedere:
  1. Sincer, am o impotenta functionala: nu pot sa VAD nimic din ceea ce SPUN. Sunt atat de limitat incat pot doar sa vad ce scriu, sau sa aud ce spun.
  2. Eu nu consider ca este vorba de dihotomii intre asigurari, ITP, RCA etc. Ideea este ca, pentru fiecare dintre acestea (sau lipsa lor), STATUL roman iti limiteaza / interzice dreptul de circulatie, deci statul roman ar trebui sa faca aceste verificari si, pe cat posibil, simultan. Este posibil, daca bazele de date sunt in ceea ce se numeste „cloud guvernamental”, adica digitalizarea interactiva a institutiilor statului.

  Răspunde
 • @Anonim…… știu prietene că nu au treabă unele cu altele…. că sunt instituții diferite cu atribuții diferite….. și nu sunt priceput la toate, ba din contră am enorm de multe lucruri de învățat, cred că am QI mai mic decât ultimul om din țara asta dar nu asta contează aici…..
  Altceva voiam să reliefez….. dacă ți se pare OK cum se circulă pe E85…. atunci am terminat discuția….toate lucrurile astea sunt legate între ele….
  și acum să cităm: „Pe urma avem multe cazane care circula pe strazi, citisem un articol mai vechi unde zicea ca 25% din masinile controlate de RAR sunt neconforme si cu defectiuni grave. De ce nu face RAR controale zilnic? Pedepsele sunt prea mici pentru cei care elimina filtrul de particule, aici as face dosar penal. Multe masini inca au faruri aftermarket care iti dau direct in ochi. E prea ieftin sa detii o tigaie cu care afumi si faci magarii in trafic.”
  Aici voiam se ajung….și stai calm că nu sunt pro camere și pro Big Brother dar e prea multa mârlanie și șmecherie pe șosele în România

  PS: se tot discută de taxare diferențiată a celor cu mașini vechi…..nici nu e nevoie de nici o restricție sau taxe usturătoare. Un singur lucru trebuie ITP pe BUNE…..și să vezi că ar dispărea 1-2 milioane de mașini brusc….. românii sunt prea săraci să-și întrețină mașinile că la carte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.