Vezi AICI unde s-au instalat

În atenția șoferilor din Buzău.

De mâine dimineață (joi), vor fi puse în funcțiune două noi semafoare.

Acestea au fost montate pe strada Ostrovului (fostă Doamna Neaga).

Unul la intersecția Ostrovului cu Independenței, celălalt la intersecția cu strada Tunel.

Acesta e semaforul de la intersectia străzilor Ostrovului și Independenței. Scopul lui este de a permite autobuzelor care vin de pe Independenței să ia curba (după ce traficul rutier pe Aleea Trandafirilor și strada de lângă platoul Dacia se va închide)
Semafor și pe str. Independenței. Șoferii au aici trei posibilități: să vireze dreapta (Ostrovului), să meargă înainte (pe Independenței s-a desființat bariera) sau să vireze stânga pe str. C-tin Angelescu (fostă Pompiliu Ștefu)

Când lucrările de modernizare a Pieței Dacia vor progresa și se va închide traficul pe Aleea Trandafirilor va fi pus în funcțiune și semaforul de la intersecția străzilor Ion Băieșu, G. E. Palade și Independenței (vezi foto mai jos).

Deocamdată acest semafor este pe intermitent

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Vezi AICI unde s-au instalat

  • Poate va ganditi sa faceti ceva si in privinta trecerii de pietoni din fata postei vechi din centru, intotdeauna este aglomeratie acolo…

  • Nu prea inteleg ce rost are un semafor la strada Tunel.

    In ultima poza unde e o masina albastra si una neagra, se mai vede o capcana adresata soferilor special pentru a putea fi amendati daca o iau inainte pe strada Independentei, marcajele din intersectie fiind destul de clare, prima banda e de facut dreapta pe strada Vladimirescu spre Primarie, iar a doua banda e de facut stanga pe strada Vladimirescu spre Gara. Este interzis sa mergi inainte de pe oricare din cele doua benzi.
    Cu smecherii din astea perverse se incearca sa adune bani la buget…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.