Vezi AICI unde se lucrează acum în Buzău

Ce criză ? Poate în altă parte. În orașul Buzău, nu!

Primarul Toma a prezentat azi cele 6 șantiere pe care se lucrează azi în Buzău (comenzi ale Primăriei Buzău).

1 Se finalizează asfaltarea trotuarelor din Dorobanți II (pe străzile unde s-a asfaltat și carosabilul)

„Aici, în Dorobanți II, nu se mai făcuse nimic de la înființarea cartierului în anii 80”

De săptămâna viitoare, echipa de trotuare se va muta în Dorobanți I și Broșteni.

2. A început amenajarea triunghiului din fața gării CFR care va deveni rond.

„În mijlocul viitorului rond vom amplasa locomotiva de epocă și un monument prin care anunțăm că Buzăul este cel mai mare oraș din România situat la mijlocul distanței dintre Polul Nord și Ecuator”

La pasajul subteran lucrările au fost sistate temporar, fiind așteptată firma care va efectua lucrarea specială de hidroizolare de sub liniile ferate.

3. Se lucrează la modernizarea stadionului de atletism din Buzău. Urmează turnarea pistei sintetice.

4. E în desfășurare reabilitarea podului rutier de la Metalurgica. Urmează, zilele următoare, montarea pe pile a grinzilor.

5. O echipă a Urbis Serv e în cartierul Orizont pentru asfaltarea noilor străzi rezultate în urma construcției de noi blocuri și vile.

6. Se fac ultimele retușuri înainte de a se face recepția celor străzi di spatele Primăriei. Oltețului, Griviței și Mircea T. Bădulescu.

Care sunt următoarele șantiere

Următorul șantier se va deschide în Buzău chiar luni. E vorba de amenajarea „Parcului Iazul Morilor” din cartierul Micro III. CLICK AICI pentru detalii.

Un mare șantier se va deschide pe str. Horticolei. Va fi nevoie de excavare până la 1 metru întrucât strada nu are terasament profesional.

În 2020 la Buzău se vor mai face trotuarele de pe Republicii, str. Iazul Morilor din Broșteni plus aleile din spatele Bd. Unirii Sud (Arinului și Stejarului) și Bd. N. Bălcescu (Aleea Castanilor).

Aleea Arinului, în spatele blocurilor turn din Unirii Sud (Sanitas)

Pe lista lungă ar mai fi străzile Parâng și Răscoalei.

Îmbunătățim permanent infrastructura Buzăului!

Publicată de Constantin Toma pe Vineri, 10 iulie 2020
loading...

5 comentarii la „Vezi AICI unde se lucrează acum în Buzău

 • Referitor la punctul 1 (nu se mai făcuse nimic din anii 80), îi aduc la cunoștință domnului primar că străzile din cartierul Titulescu (fost 23August) au fost asfaltate PRIMA DATĂ în anii 74-75, după care au mai fost sporadic peticite. Rezistent asfaltul din acei ani, nu?
  Tot în acest cartier se află câteva străzi (Martirilor, Elocinței, I.D. Petrescu, Caraiman) care au spații verzi (doar în perioadele cu ploi). Pe lângă faptul că sunt îngrijite doar de locuitorii zonei, acestea nu sunt udate decât de Dumnezeu cu „apă meteorică”, deoarece societatea administrată de primărie nu le îngrijește, iar apa de la rețea este cam scumpă pentru a fi udate de cetățeni. Vă invit să vedeți cum arată spațiul verde din dreptul grădiniței din str. Theodor Neculuță Nr 30 (care este administrată de primărie, nu?). Este un focar de infecție.
  Aceste spații ar putea fi udate zilnic de la hidranții din intersecții.
  Să știți domnule primar că și cetățenii din acest cartier vechi și frumos al Buzăului sunt plătitori de taxe și impozite.

  Răspunde
 • Aleea Castanilor, Aleea Parcului sau Aleea Zorilor tot din cartierul Nicolae Bălcescu, nimic, nimic? Sau străzile Vânători și Zambilelor de lângă Școala G. E. Palade? Și acolo locuiesc o groaza de potențiali votanți, care dacă își mai rup mult rotile la mașini sau pingelele la încălțări, adio vot! Și ar cam fi nevoie, zău asa… Adio vot, adio nou mandat, adio noi proiecte. Vine iar Bosco cu ai lui, alde Barla și Mocanu și papa tot, de rămânem și fără locomotivă la gara și fără bărcuțe pe iazul Morilor. Se alege praful de tot!

  Răspunde
 • Trotuarul din zona Broșteni, mai exact zona Penny spre Sala Sporturilor lipsește cu desăvârșire.. Sunt câteva pavele in zona restaurantului Zigo si Constam, în rest..LIPSĂ!!

  Răspunde
 • Nenea reporterul,4 ani de ce nu s-a miscat nimic?
  4 ani care au trecur fara ca apa sa se fi ieftinit?!?
  4 ani de gropi, cratere si altele?!?
  Etc etc
  Este bine ca ai recunoscut ca esti tomist.
  Aveam o piatra pe inimă!
  Multam!

  Răspunde
 • Anonim, sa ne zici aici ca „4 ani nu s-a miscat nimic”, nu te supara, dar ori esti Boscodeala undercover, ori nu locuiesti in Buzău. Una din doua, sigur !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.