Vezi AICI unde se vor monta

Sunt trei semafoare noi care se vor înființa în orașul Buzău în 2023.

Realizarea celor trei semafoare a fost prevăzută în bugetul orașului pentru acest an.

1) Semafor la intersecția străzilor Victoriei și Al. Marghiloman

2) Semafor la intersecția str. Transilvaniei cu str. Lăstunului

3) Semafor la intersecția str. Transilvaniei cu str. Valea Buzăului

Pe lângă aceste trei semafoare prinse în buget, mai apot apărea și altele în funcție de necesități ori modificarea tramei stradale.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Vezi AICI unde se vor monta

 • Ar trebui ca majoritatea trecerilor pentru pietoni să fie prevăzute cu semafor cu buton și, astfel, să fie eliminate acele călătoare de trafic care strică suspensia mașinilor și denotă un grad de civilizație redus.

  Răspunde
  • acele limitatoare de viteza exista peste tot in lumea civilizata, alaturi de semaforizarea si marcarea corespunzatoare, mai circulati prin lume si dupa exprimati va opinia cu ce e bine si cu ce nu,

   Răspunde
   • Ușurel, Ioane! Dacă ai fost în Bulgaria la „wol inclusiv” sau la muncă în Italia nu însemna că ai văzut lumea.
    Calmatoarele se montează în ultimă instanță, ca ultimă soluție, în baza unor analize, în zona intersecțiilor sau trecerilor de pietoni unde au avut loc accidente sau unde există posibilitatea de a se produce. La noi în oraș cate analize sau făcut pe această temă? Niciuna!
    Se trezește un cetățean că vrea calmatoare pentru că se joacă copiii pe strada iar șoferii circulă „cu viteză” și se aprobă montarea de calmatoare, că, na, cetățeanul votează partidul. Oameni buni, partea carosabilă nu este loc de joacă! În țările civilizate părinții ai căror copii sunt nesupravegheați răspund în fața legii. La noi unii adulți ar trebui supravegheați…

    Răspunde
 • Semafor la intersectia Marghiloman-Victoriei e cea mai mare tampenie inventata.
  Care e rolul unui semafor acolo din moment ce Victoriei e cu sens unic de intrare in Marghiloman, deci e interzis de cei ce circula pe Marghiloman sa intre pe Victoriei facand stanga sau dreapta dupa caz in functie de directia de deplasare.

  Punem semafoare ca sa ce? Ca n-are nici un rost un semafor acolo. Sa stea cei de pe Marghiloman ca prostii in trafic? Sau au considerat mintile geniale ca e cazul ca cei ce tranziteaza orasul dinspre Braila au nevoie de o pauza de tigara si asa s-au gandit ca ar fi buna ideea de a opri traficul pentru o tigara?

  Răspunde
 • Au fragmentat toate bulevardurile complet, nu mai poti circula prin oras. 100 de giratorii si semafoare. Cum sa pui semafor pentru cateva masini care ies de pe Victoriei din cand in cand, sa intrerupi artera principala a orasului? Oamenii astia care se ocupa cu circulatia au ajuns la delir deja.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.