Vezi AICI unde

Două doamne încercau astăzi la prânz să achite tariful pentru noua parcare cu plată din Buzău:


Întrucât noua parcare cu plată n-a fost încă introdusă în aplicația UPPARK, iar parcometrul n-a fost deocamdată montat, doamnele au fost nevoite se achite tariful prin SMS.

Noua parcare cu tarifare fixă a fost înființată pe Bd. Stadionului în dreptul magazinelor auto și al celor funerare
Parcare cu plată e și pe partea cealaltă, în dreptul spitalului și al pădurii Crâng

E mai bine să se achite tariful de 2 lei/h, decât să te trezești cu roata blocată și cu o amendă de 100-150 de lei

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Vezi AICI unde

 • De ce sunt două tarife diferite exprimate și în unități monetare diferite?
  2 lei la parcometru sau 0.50 euro + TVA?

  Răspunde
  • Pai noi traim in tara in care salariile si pensiile se primesc cand in lei,cand in euro,nu?

   Răspunde
 • 1. O parte din locurile de parcare marcate in zonă blochează intersecția Stadionului – Caraiman pentru că sunt trasate in intersecție (până la intrarea la Ocolul silvic – Casa pădurarilor), acestea eliminând o bandă de rulare. Astfel dacă un auto face stânga pe Caraiman se blochează întregul sens de mers, iar din Caraiman se iese și mai greu. Din păcate fluidizarea circulației realizată cu intersecția semaforizată din Poarta Crângului se strica acum cu locurile de parcare.
  2. Mașinile parcate pe acele locuri nu sunt in siguranță, însă se dorește doar taxare nefiind interes pentru siguranța autovehiculelor.

  Răspunde
 • Si eu am fost pus in aceeasi situatie .Parcometru nu ..un UPPARK nu se putea plati,iar la SMS primeam eroare.Pana la urma am intrebat la un magazin de piese auto si mi-au spus baietii ca inca nu se aplica,asa ca am plecat fara sa achit.
  Ar fi grobian din partea angajatilor URBIS sa aplice amenzi atat timp cat nu exista un mijloc la indemana de taxare.

  Răspunde
 • De ce nu fără plata ?!

  Ce oferă, mai exact, primăria, de banii aceia ?!

  Răspunde
 • Primaria oferă,,dungile” cu vopsea, de altfel ca peste tot în Buzău. Desenam pe asfalt și spunem ca am înființat locuri de parcare.

  Răspunde
 • Eu nu inteleg alt lucru: de ce in „zona rosie” (zona centrala) in aplicatia UpPark trebuie sa platesc 5 ron/ora, iar la parcometru 2 ron/ora ????

  Răspunde
  • Este primul tău smartphone? Acum utilizezi prima dată, această aplicație? Dacă aveai curiozitatea să continui, vedeai că te costa 2 lei/h.

   Răspunde
   • Ai dreptate! De ce as fi continuat daca afiseaza prima data 5 ron/h? Acum vreun an afisa 2 ron din prima.

    Răspunde
 • Singurele locuri care se verifica sunt în centru la piata, acolo vin oamenii de la tara și dacă nu știu de parcare cu plata, ca sunt amplasate prost panourile de informare, trebuie sa plătească amenda. Restul orașului nu plătește nimeni, oricum nu are cine sa verifice. Au doar o singura masina cu un angajat, pai când sa aibă timp sa verifice atâtea locuri de parcare? La cum se circula ziua prin oraș e jale mare, asa stau cu masina lor de intervenții și praduiesc lumea de la tara sau din alta localitate care nu știu cum sa plătească pentru parcare. In zona birourilor notariale nu plătește nimeni parcare,sa le fie rușine,doar nu se murdăresc cu 5/10 lei.

  Răspunde
 • nici nu ajunge bine omul la spital ca si trebuie sa plateasca de cand coboara din masina , ca sa se obisnuiasca cu plata, nu e suparat destul de ale lui si daca sunt preturile ca in Bucuresti sau mai scumpe la anumite servicii de ce sa nu fim si cu parcarea ca doar na salariile si locurile de munca sunt la fel ca in Bucuresti sau mai bune ,cel putin asa ar trebui dupa nivelul platilor.

  Răspunde
 • Avand in vedere faptul ca mesajul meu mult mai lung nu a fost adaugat de domnul reporter, probabil pentru ca am fost cam acid la adresa domnului Primar, pe care l-am sustinut mereu aici (chiar daca nu imi este drag) in fata cohoardelor de hateri, pentru ca pur si simplu masurile luate pana acum, chiar daca au fost nepopulare sunt foarte bune pe termen lung, ma simt nevoit sa ma rezum la ceva simplu de data asta, dupa cum urmeaza:
  Total nepotrivita si profund gresita decizia de a baga parcare cu plata langa Spital!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.