Vezi foto de azi. Constructorul vrea să predea lucrarea

Va fi o toamnă bogată în inaugurări (închideri de șantiere) la Buzău, deși nu-i an electoral.

Primul obiectiv la care se va face recepția e noul parc dintre digul râului Buzău și Parcul Tineretului.


Primarul Toma a anunțat în conferință de presă că „antreprenorul care a amenajat noul parc ne-a notificat că lucrarea e gata și că poate fi convocată comisia de recepție”.


Asta înseamnă că peste câteva zile comisia de recepție se va prezenta la noul parc, iar dacă nu vor fi constatate nereguli parcul va putea fi deschis vizitatorilor, îndeosebi pentru cei mici. Asta deoarece noul parc are mai multe locuri de joacă:
Primarul Toma a anunțat că municipalitatea mai trebuie să asigure o cale de acces (auto) către noul parc.

Drumul dinspre Sala Sporturilor pe lângă acea centrală electrică nu e încă asfaltat și necesită reparații.

Vezi mai jos mai multe fotografii de azi:După inaugurare, executantul va preda parcul către Urbis Serv, urmând ca de îngrijirea lui să se ocupe Departamentul Spații Verzi.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Vezi foto de azi. Constructorul vrea să predea lucrarea

 • Toate locurile de joaca sunt in soare, nici un copac in jur. N o sa se duca nimeni acolo..

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, prezintă niște poze cu gazonul uscat din parc, sau pe timp de noapte când este o beznă totală pe acolo!

  Răspunde
  • N-am văzut gazon uscat! Parcul nu e încă deschis, deci n-ar avea de ce să aprindă iluminatul. Dacă l-ar aprinde, tot dvs ați sări că se consumă curent degeaba.

   Răspunde
 • NU E UMBRA CUM FACEM ADUCETI UMBRELE CA LA TERASE SAU FACETI TERASE CU BERE SI UMBRELE

  Răspunde
 • Puneti, ba, copaci! Si nu doar in parcuri, si pe strazi in oras, nu vedeti ce veri avem ultima vreme? Cine poate sta sau merge prin soare vara mai mult de 20 minute? Cica lasati masina acasa, mergeti pe jos, dar pe trotuare te prajeste soarele

  Răspunde
 • peset vreo 10 ani va fi util si parcul. de curiozitate care mai e stadiul perdelei forestiere care trebuia sa se faca la marginea orasului?

  Răspunde
 • Trebuia să facă și niște buncăre solide anti rachete în oraș! Poate va fi un viitor proiect, dar făcut mai repede….

  Răspunde
 • Niște argumente penibile de 2 lei! Nu am auzit pe nimeni să sară că se consumă curent degeaba dacă anumite zone, cartiere, parcul Crâng este luminat noaptea! Dimpotrivă! Lumea sare din cauza pieței Dacia sau aleii trandafirilor, fără trandafiri, a arbuștilor plantați, uscați și scoși de pe Unirii, a plasticului acela galben de la trecerile de pietoni, lipit,dezlipit,dispărut, înlocuit, prins la mișto în niște holsuruburi,din nou dispărut din loc în loc și tot așa! Aici sunt bani aruncați pe apa sâmbetei! Anticipând răspunsul tău că lucrarea nu este finalizată și recepționată, îți spun că o lucrare de mântuială tot de mântuială va rămâne și după recepție! Iar gazonul acela,îți spun eu,a fost uscat,chiar domnii Toma și Apostu au spus asta,probabil a fost peticit pentru recepție, dar mai vorbim la anul! Te-am rugat să publici pozele inițiale din proiect cu piața Dacia să facem o comparație!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.