Vezi fotografii din primul Park and Ride din Buzău

Așa arată spațiul de agrement al primului Park and Ride din Buzău.

Astăzi, când reporterul buzoienii.ro a ajuns pe Calea Eroilor, muncitorii tocmai terminau de aranjat:

Aici vor aștepta buzoienii autobuzul. Sala de așteptare cuprinde și un spațiu de agrement unde se pot servi răcoritoare, o cafeluță, un sandviș etc.Azi s-au montat și scaunele din sala de așteptare

În sala de așteptare sunt montate patru automate de eliberare a biletelor/abonamentelor + încărcare carduri
Park and Ride are o cameră de depozitare a bagajelor

Centrul intermodal de transport dispune de patru grupuri sanitare (B, F, copii și persoane cu dizabilități)Centrul Intermodal de Transport este aproape gata, mai trebuie legat la utilități: energie, apă și canalizare.

Dacă primele două se vor rezolva zilele următoare, pentru canalizare mai e de așteptat, întrucât abia în acest an se va extinde rețeaua de canalizare dincolo de sensul giratoriu.

Rămâne de văzut, în zilele următoare, ce autobuze vor avea aici stația terminus. Se discută despre autobuzul nr 1 și, posibil, autobuzele Trans Bus spre Merei, Monteoru și Stâlpu. Călătorii din rural vor intra apoi în oraș cu autobuzul 1.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Vezi fotografii din primul Park and Ride din Buzău

 • …’azi în buzău, mâine în toată țara ‘….o cafeluță , un biscuite!…vin trupele ‘woke’ si ‘cultural enrichers’, cu pielea bronzată și părul mai creț (că bate vântul in zona respectivă) și rezolvă tot park & ride -ul!….maxim o lună

  Răspunde
 • Daca nu e canalizare, cum vor folosi toaletele?

  Răspunde
 • Poate n-ar fi rău că autobuzul 10, ambele sensuri, sa faca un mic ocol pe la acest centru și ar prelua călători care sa mearga în tot orasul, dacă nu și autobuzul 4 care merge mai mult gol și ar fi astfel o cale mai scurta pentru gara!
  Poate în felul acesta ar crește interesul automobiliștilor pentru acest obiectiv atât de mult blamat de către parte din buzoieni!

  Răspunde
 • Ar fi util și ca autobuzul 1 să circule mult mai des, intervalul dintre ele e de aproape 30 minute

  Răspunde
 • Să vedem. Constructorul și a luat bani mai rămâne să vedem ce avantaje are construcția/investiția. Așa cum a presupus onor primăria in plan ar fi bine, dar sa nu se ajungă la aceeași situație că terenul de atletism de peste drum.Bani aruncați pe apa Buzaului

  Răspunde
  • Tu in afara de bucatarie si wc nu folosesti altceva. Atunci hai sa inchidem tot ca iti foloseste la nimic.
   Ai fost in Brasov? Crezi ca poti sa civilizezi un oras fara sa investesti nimic? Unii nu folosesc scoala, hai sa o inchidem si pe aia. Altii nu prea sunt bolnavi, de ce sa avem spitale. Iar altii nu au masina, ce le trebuie lor autostrazi.
   De rasul curcilor.

   Răspunde
 • Daca discutam strict de civilizatia romaneasca, in speta buzoiana, intrebarea este pertinenta. In orice alt caz, absolut oricine doreste sa lase masina intr-un loc sigur si gratuit, ca sa ajunga mai apoi unde doreste in oras, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, sau de ce nu, cu bicicleta (pentru ca exista si persoane active, care se plictisesc in trafic si apoi cautand locuri de parcare, cu sau fara plata, in Buzau). Cu siguranta traseele autobuzelor existente se pot ajusta astfel incat sa vina cat mai multe si sa transporte persoanele interesate, in toate partile orasului. Daca se vor utiliza autobuze electrice, cu atat mai bine. Ceva este mult mai bun decat nimic, chiar daca personal sunt unii care nu-i vad sensul. Trebuie gandit din toate perspectivele, dar la noi este imposibil, fiecare este ingrijorat doar de propria persoana si nimic altceva nu conteaza.

  Răspunde
 • Da, ba, de ce sa te duci direct in oras cu masina, opresti acolo si astept jumate de ora autobuzul. O cafea, o gogoasa. Ca acasa sau la job ce dracu sa faci cu jumatea aia de ora, sa te bata la cap copiii de acasa sau la munca seful? Mai bine la park si ride.

  Răspunde
  • Anonymus chiar ma gândeam ca nu zici nimic ,ar fi fost culmea ,deci urarea din Posta,te pup pe frunte !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.