Vezi mesajul integral lipit pe mai mulți copaci din Buzău

Postarea îi aparține viceprimarului Ionuț Apostu:

„În timp ce mă aflam pe strada Spiru Haret, am observat acest afiș lipit pe trunchiul unui copac de un cetățean cu atitudine civică!

„Nu este cea mai fericită abordare a unei probleme cu care ne confruntăm toți buzoienii: strada și spațiile verzi nu sunt toalete, cum nu sunt nici coș de gunoi! Îi înțeleg pe posesorii de animale de companie, dar și ei trebuie să îi respecte pe ceilalți buzoieni care merg la plimbare și nu le-au greșit cu nimic pentru a fi obligați să facă slalom printre excremente de câine!”, a continuat Apostu.

„Știu că poate sunt dur, dar nu mai pot fi tolerate aceste lucruri! Primăria a montat încă de acum 3 ani coșuri speciale pentru aceste situații, avem Regulamente clare ce prevăd sancțiuni, iar Poliția Locală trebuie să intervină mai ferm! Vrem o țară ca afară, vrem un oraș curat…dar nu facem un minim efort pentru aceste lucruri!”, a încheiat viceprimarul.

Pe Spiru Haret sunt amplasate mai multe astfel de coșuri

Imediat, la postare au apărut comentarii:

„În dreptul punctului termic PT 33 dimineața sunt 4 femei care zilnic între 7.30 si 8 ies cu căței afară la wc. Mi-am permis luxul să-i atrag atenția uneia dintre ele sa strângă rahatul din mijlocul trotuarului unde a facut câinele iar doamna, daca îi putem spune asa, a inceput un scandal monstru. Partea frumoasa este ca a venit un polițist local, nu stiu de unde a aparut. Culmea, eu am fost cel legitimat. Și, bomboana de pe tort, în acel rahat a călcat un copil care mergea mai somnoros la școală🤬”

Trotuarul și spațiile verzi de pe Spiru Haret sunt pline de excremente de câine.

„Și pe Bd. 1 decembrie la fel se întâmplă. Și în spațiul verde de lângă locul de joacă al copiilor ..trebuie să fii foarte atent pe unde calci🙉.La fel e si pe Spiru haret ,cel puțin lângă cresa nr 8,deși sunt coșuri montate si acolo,zilnic văd oameni plimbandu-si patrupedele si în urma lor calcă copilul meu în „noroc”😁 ”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Vezi mesajul integral lipit pe mai mulți copaci din Buzău

 • A fost oare cineva amendat de politia locala pentru faptul ca scoate patrupedul la „WC”?

  Răspunde
 • Amenda ,amenda,amenda si pusi sa mature trotuarul!Asta merita nesimtitii!

  Răspunde
 • Dar cu maidanezii cum ramane ? Dupa ei cine strange?

  Răspunde
 • Cu regret îl informez pe „bukk” ca eu nu prea am mai vazut maidanezi prin zona. In schimb ceilalți ai căror stăpâni sunt complet needucati s-au înmulțit permanent.

  Răspunde
 • S-ar putea sa mai aiba o surpriza domnul acesta, sa se trezeasca cand se duce sa plateasca impozitul ca are de platit o amenda data de Politia Locala din burta in mod abuziv, ca urmare a legitimarii abuzive la care a fost supus.
  Anul trecut a patit o cunostinta asa ceva, a fost legitimat abuziv de un politist local in fata blocului ca apoi cand s-a dus sa plateasca impozitul sa ii apara brusc o amenda de platit data de Politia Locala.

  Răspunde
 • Asta cu amenzile este mai grava ,aia cu catei mai treaca mearga

  Răspunde
 • in micro lll la fel , de la zidul episcopiei la Carefour !
  ,,,,,când îi filmezi devin obraznici

  Răspunde
 • Ma da mai terminati ma cu amendili. Una doua amenda, sanctiune…. Ma nu stiti ca asta e an electoral nu trebuie sa amendam pe nimeni, nu mai ridicam masini, nu mai facem nmk sa suparam votantu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.