Vezi VIDEO când Diana și Aziz au spus „Da” în fața lui Toma

Diana, medic gerontolog, provine dintr-o familie de fotbaliști.

E fata lui Viorel Ion și nepoata lui Ilie Stan, doi dintre cei mai importanți fotbaliști buzoieni.

Diana s-a căsătorit tot cu un medic (neuropsihiatru) Isreb Abdul Aziz, cu origini siriene. Tatăl (tot medic, decedat) a venit în România pentru Facultatea de Medicină și s-a căsătorit cu o româncă.

Vezi mai jos momentul în care Diana și Aziz au spus „da” în fața primarului Buzăului.

Viorel Ion: „Cele mai mari emoții”

„Mulțumesc tuturor celor care m-au sustinut, în primul rând, de-a lungul carierei de sportiv, apoi ca viceprimar al acestui frumos oraș! Am avut ocazia să devin socru mic, emoțiile celor doua realizari nu au intrecut ceea ce am simtit sâmbata! Multumesc celor care ne-au fost alaturi in aceasta zi minunata si celor care ma sprijina in continuare!”

loading...

9 comentarii la „Vezi VIDEO când Diana și Aziz au spus „Da” în fața lui Toma

 • De asta nu mai putem noi, ca s a casatorit fata lu’ neica nimeni asta. Nunti se fac mereu, asta nu e subiect de stiri.

 • Era mai interesant un articol despre faptul că nea’ Viorel blatistu’ și-a extins terasa fără niciun drept pe domeniul public, dar și despre faptul că programul terasei nu se închide la ora 24:00, așa cum prevede legea.
  Dar, de, este viceprimar… Halal exemplu!

 • Yoi, ce eveniment de importantza galactica!…….[Leo]

 • Sa fie sanatoasa toata familia lui Ion Viorel si sa se bucure se nepoti …. Toti frustratii fac comentarii anti orice….dar in afara ca sunt frustrati de limitarea intelectuala mai si dau scris cat de limitati si perfecti sunt….Ion Viorel in afara de acele defecte pe care le avem toti…mai e ai om…Il felicit pt realizarile vietii lui…..si pt familia frumoasa pe care o are….intamplator sunt client la unul din terenurile lui precum si la terasa si am avut timp sa ii vad familia si pe el ce fel de om e….Cam atat…Doamne ajuta sa-i fie bine so familiei la fel !

 • Viorele, datoriile la banci când le plătești ?

 • Să vă fie ruşine ăstora care faceţi comentarii răutăcioase (sau mai degrabă PROSTEŞTI !) la adresa lui Viorel Ion ! Ce aveţi cu acest om ?
  A luat ceva de la voi ??
  A făcut vreun rău cuiva ?
  Cum puteţi fi atât de ingraţi când, datorită lui, Buzăul şi-a căpătat un renume în fotbal ?
  Dacă nu aţi fost niciodată la meciurile lui, să-l fi văzut cum juca (omul de bază al Gloriei !), sau măcar dacă nu-l cunoaşteţi ca om, mai bine v-aţi ţine gura !

 • Eu ştiu doar atât: că a fost sau este suspendat din fotbal din cauza unor blaturi/meciuri aranjate în complicitate cu pariorii! Adică HOȚ! Iar acum, viceprimar fiind, cică va candida inclusiv contra lui Toma, pentru fotoliul de primar! Adică, o prosteală pe față, deci tot HOȚIE! Ce a fost ca şi sportiv, este o altă etapă a vieții, tot respectul, dar atunci nu era obisnuit cu HOȚIA ce o practică acum cu succes!

 • Ce a făcut ca fotbalist, nu are nicio legătură cu ceea ce face acum.
  A fost dovedit ca blatist!
  Terenul pe care se află “afacerea” lui de lângă stadionul Gloria a fost primit pomană de la Boșco, iar acum, de când este vice-primar, s-a extins și mai mult. Este plin de datorii către bugetul local și central, către bănci, dar și către alte persoane fizice.
  În continuare este un jucător la pariuri înrăit.

  @Buzoian, învață să vorbește corect limba română. Parcă ai fi fotbalist…

 • Buzoienii nu-l cunosc pe viceprimar, d-apoi pe fi-sa si Mustafa al ei!
  Asa ca nu vad ce mare eveniment o fi fost nunta tinerilor, carora bineinteles ca le uram fericire si casa de piatra, ca si altor buzoieni care s-au casatorit fara sa mai fi fost dati la ziar si sa se bata tobele ori sa sune trambitele.
  Apropo: acum d-na Mustafa o sa-si puna pe cap burka, kurka … sau cum s-o fi numind?……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.