Vezi VIDEO de la petrecere. De aici se bănuie că s-a răspândit C-19 la Buzău

„Ce poliție? Dă-i în morții lor!”.

Așa s-a exprimat la un moment dat celebrul „Comitet”, după ce un partener de distracție a oprit muzica (vezi VIDEO mai jos).

Petrecerea avut loc de Paște în curtea celebrului „Comitet” de pe strada Muncii din cartierul Poștă.

Autoritățile suspicionează că de la „Comitet” și de la soția lui s-a răspândit virusul printre rromii din Buzău. Virus adus la Buzău de Paște de la rudele de la Bărbulești, sat de lângă Urziceni.

Acum, mare parte din cei prezenți la petrecere sunt la spital, infectați cu C-19

Reproșuri la adresa prefectului

Acum, după ce imaginile au ajuns în spațiul public, mai mulți buzoieni, în frunte cu primarul Toma, îi reproșează prefectului Leonard Dimian că forțele de ordine au tolerat astfel de petreceri în comunitățile de rromi din tot orașul.

„Decât să instituie acum carantină pe întreg cartierul, mai bine ar fi avut grijă înainte. Să oprească petrecerile și vânturarea rromilor prin oraș, de la unii la alții” – mesaj repetat de cetățenii din cart. Poștă

Sunt și multe opinii, formulate de cetățeni simpli, care-i iau apărarea prefectului.

„Păi și ce-ar fi trebuit să facă prefectul ? Să fi bătut el non-stop cartierele și apoi la poarta petrecăreților rromi ? De ce avem atâtea forțe de ordine ? Credeți că prefectul nu le-a spus să acționeze ?”

„Prefectul a luat decizia corectă și când a decis carantinarea cartierului Poștă. Exista riscul răspândirii necontrolate în cartier, iar de aici în tot Buzăul”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

9 comentarii la „Vezi VIDEO de la petrecere. De aici se bănuie că s-a răspândit C-19 la Buzău

 • Don Perfectule te-a gasit harnicia acum, sa nu zici ca nu faci si alde matale ceva. Pana acum ai rupt inima targului cu ce ai mai facut. Sa stai cuminte in Casa Alba ca daca mai iesi pe afara cine stie ce mai gasesti de ne bagi pe toti in boala.

 • Auzi mai Tereaca, dar de ce este tipul asta celebru? Celebru il faci tu cu cu reportajele tale scrise. Terminati cu astfel de articole “senzationale”. Ori te vrei si tu un fel de Dan senzationescu si aduci in prim plan toate …societatii?

 • Așa ne trebuie dacă discrimimăm specimenele de tipul ăstuia… Discriminarea lui și a celor ca el trebuie să înceteze, legea trebuie aplicată dur și în cazul ăstora lipsiți de minte care răspândesc bolile.
  Cea mai cruntă pedeapsă pentru ei ar fi munca silnică, atât, că amenzi oricum nu plătesc, iar la pârnaie sunt ca acasă.
  Iar dumneavoastră, domnule Auraș, vă rog nu mai promovați specimene d-astea care fac plauzibilă ideea că ne tragem din maimuțe.

 • Cocalari plus bombardieri! Dureros este că autoritățile nu prea își fac treaba așa cum trebuie și au alții nevinovați de suferit din această cauză.
  Apropro, văd că a apărut un nou personaj care semnează identic ca mine, numai că nu folosește majuscula. Nu vreau să fiu confundat cu acesta, deși fiecare are (aproape) dreptul să se semneze cum dorește în mediul virtual… No offence!

 • pt. @Io

  Dacă nu îţi convin astfel de ştiri, îţi recomand să te muţi în statul Vatican. Numai acolo vei vedea totul alb (dar cred că nici măcar acolo, că până şi ăia au scandalurile lor cu popi desfrânaţi).
  Promovează, dle Auraş, şi astfel de ştiri, oricât de jenante sau de negative ar fi, că fac şi ele parte din REALITATEA noastră. Iar noi, buzoienii, avem tot dreptul să le ştim, că de-aia avem o presă LIBERĂ !

 • Intr-o tara normala:
  1. Comitet ar fi asteptat la poarta spitalului, introdus direct in arest, cercetat, judecat si condamnat cu executare cativa ani, pedeapsa executata prin munca pentru a-si plati spitalizarea, carantina si intretinerea!
  2.Sefii “sclavilor” care se plimba pe strazi, fara a-l “deranja” pe Comitet sa plece urgent din functii si trimisi pe strazi sa-l “deranjeze”, daca nu se vor asigura ca aspectele de mai sus nu vor fi aduse la indeplinire !
  3. Politicienii votati de Comitet sa aiba aceeasi soarta si sa dispara definitiv din viata politica, din motivele prezentate la pct.2!
  4. Presa independenta sa urmareasca cu atentie finalizarea cazului iar in caz de ascundere sub pres sa nu abandoneze pana cand nu vom vedea finalul prezentat mai sus!
  Intr-o tara anormala:
  1. Comitet va iesi din spital, dosarele se vor solutiona ” intr-un termen rezonabil”, cu Comitet plecat in Anglia, “la pradus” și primind cel mult o pedeapsa cu suspendare, ” ca sa se invete minte”!
  2. “Sclavii” vor ramane “sclavi”, sefii lor vor ramane sefi, pe salarii si pensii babane, prezentandu-ne marile realizari si fermitatea de care dau dovada!
  3. Politicienii ne vor convinge ca o vom duce si mai bine, iar Norica Nicolai – fost procuror, ne va spune in continuare ca, de fapt victoria lui Kovesi de la CEDO impotriva institutiilor statului roman este de fapt ” o bagatela” !
  4. Presa independenta va uita de Comitet si de dosarele lui si va prezenta peste ceva timp, ca si pana acum, marile realizari ale Noricilor Nicolai si “sefilor de sclavi” , in timp ce persoanele educate, care nu-si propun “sa praduiasca” bani publici, din bun simt sau respect fata de concetatenii sai, fac tot posibilul sa emigreze!
  Te intreb Auras, ce fel de tara crezi ca suntem?

 • Asa se intampla cand politistii cu uniforma stau la petreceri cu cocalari. Usor-usor ii asimileaza. Imi este scarba.

 • Scuze pentru greselile de exprimare si cele gramaticale, pot fi puse pe seama frustrarii. Esenta trebuie inteleasa si astept un raspuns la intrebare Auras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.