Vezi VIDEO imediat după accident. Polițist: „Am urmărit-o din Broșteni!”

Un martor a apăsat REC pe telefon la doar câteva secunde după accidentul de pe Calea Eroilor de astă-seară.

În clipul VIDEO (vezi mai jos) se aude cum polițistul – ce s-a aflat pe motocicletă – le explica șefilor săi:

„Am urmărit-o tocmai din Broșteni, prin tot orașul. Aici, pe Calea Eroilor, s-a făcut înspre mine și m-a lovit în partea dreaptă”.

Martorii au reținut numărul și marca mașinii șoferiței care a fugit de la locul accidentului. „Un Fiat mic și roșu cu număr BZ – AIV”.

UPDATE: Șoferița are 32 de ani și este din Berca. A fost oprită în trafic la intersecție drumului spre Ploiești cu șoseaua spre Dealul Viei (Merei) de un echipaj de poliție. Pentru „isprava” din această seară femeia riscă să fie reținută!

loading...

8 comentarii la „Vezi VIDEO imediat după accident. Polițist: „Am urmărit-o din Broșteni!”

 • intrebarea sta in felul urmator: cat cap a avut agentul motocilist sa o urmaresca de acolo pana sa ceara sprijin din Brosteni de la alte echipaje auto si pana ca ele sa intevina. prostia e agentului si nebunia sa soferitei :)) trabant vs tractor.. hal de judecata…

 • Si de ce nu a oprit-o din Brosteni pana pe Calea Eroilor? In traficul din Buzau faci cel putin 15 min, sunt semafoare, intersectii… avea timp sa ceara si sprijinul colegilor… ceva nu se leaga…
  E adevarat ca soferita nu avea voie sa paraseasca locul accidentului, dar pana la accident sunt mai multe aspecte de lamurit.

 • Politistul avea semnale acustice si luminoase in functiune, i-a solicitat sa opreasca din Brosteni pana pe Calea Eroilor?

 • Doar cateva intrebari: De ce a urmarit-o tocmai din Brosteni? ce facuse? Asa se procedeaza, rutieristii urmaresc in trafic aleatoriu masini…in speranta depistarii unei nereguli ? si daca se facuse vinovata de ceva…de ce nu a oprit-o mai devreme? Care a fost motivatia acestei urmariri ???….cumva ca la Iasi…se urmaresc amantele sefilor ???
  :)))

 • Bai ,de aia nu ne mai facem bine!Tot cu ursu’ tineti!

 • In acest caz cu ursoiaca…
  :)))

 • Păi ursul postează acum, se numește damage control…

 • Asta inseamna sa fii militian: ,,Am umarit-o din Brosteni”!!! A urmarit cu motocicleta POLITIEI o femeie, intr-un oras unde nu poti sa scoti o medie de viteza mai mare de 20 Km/h, cu treceri, intersectii si semafoare din 100 in 100 de metri!
  Nu vedeti ca individul recunoaste intrinsec ca este incapabil profesional si lipsit total de intelect?
  Te mai miri ca dau in gropi si ca le explodeaza motocicletele sub fund?……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.