Vi-l mai amintiți pe domnul cu cravată din primul rând ?

Gazeta Sporturilor a publicat aseară un articol după o captură tv de la Steaua – Hermannstadt 3-0.

„Ilie Năstase a atras toate privirile pe Arena Națională! Vestimentația nonconformistă cu care a apărut”, e titlul articolului.

Se face referire la  bluza cu un model alb-negru strident, asortată cu fes în aceeași notă.

Numai că microbiștii buzoieni l-au remarcat în stânga imaginii (înconjurat de Mitică Dragomir, Viorel Păunescu și Anghel Iordănescu) pe Costel Bucur, fostul patron al Gloriei Buzău din perioada 2007 – 2009.

Bucur a fost trecut atunci în acte drept patron al Gloriei Buzău de Gigi Becali, care cumpărase cu un milion de euro pachetul majoritar de acțiuni de la buzoianul Aurel Brebeanu.

După un prim an bun, în care Gloria a ajuns în semifinalele Cupei României și s-a salvat de la retrogradare, în anul următor Gloria a terminat pe ultimul loc.

Bucur a părăsit Gloria imediat după retrogradarea în liga II, fostul club intrând în faliment. Bucur a fost atunci apreciat la nivel național pentru că – în ciuda relației strânse cu Gigi Becali – n-a acceptat blatul din meciul direct, iar Bunică a egalat în minutul 89. „Noi am jucat pe bune, nu ne-a zis nimeni nimic”, au motivat atunci jucătorii Gloriei, după ce Becali a luat foc și a declarat că „e cel mai prost om din lume”.

Răstimp, Bucur s-a împăcat cu Gigi Becali, și o duce bine având afaceri imobiliare și în energie. E sănătos și așteaptă nepoți de la unicul său fiu, Alin, fost parlamentar PPDD între 2012 și 2016.

Cel mai bun prieten de la Buzău al familiei Bucur a rămas Silviu Roșioru, care-i însoțește adesea în vizitele către Muntele Athos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Cățelușă împușcată! Iubitorii de animale cer pedepsirea ucigașilor! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.