Vi se pare o măsură corectă sau o exagerare a directorului ? – buzoienii.ro

E o decizie pe care a luat-o directorul interimar al Companiei de Apă.

Ca angajații instituției, atunci când sunt la serviciu, să bea apă de la robinet.

„Mi se pare un lucru de bun simț, de respect față de clienții noștri. Dacă pretindem că apa de la robinet este bună de băut, și eu cred că e, atunci trebuie ca în primul rând s-o bem noi. Trebuie să ne asumăm ceea ce facem. Iar noi, la această firmă, cu asta ne ocupăm în primul rând, să producem apă de băut”, a spus Simona Săvulescu la Campus TV.

Noul director își propune să schimbe și atitudinea (conducerii) instituției față de buzoieni.

Dacă fostul director Ionel Tescaru manifesta opacitate și uneori aroganță în relația cu clienții și presa, Simona Săvulescu i-a rugat pe buzoieni să-i comunice problemele și nemulțumirile pentru a le căuta rezolvare.

De asemenea, va onora invitațiile la televiziunile locale și va avea telefonul deschis pentru întrebările ziariștilor locali.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Vi se pare o măsură corectă sau o exagerare a directorului ? – buzoienii.ro

  • Tescaru cumpăra apa plata din hipermarketuri.

  • Încă o idioțenie marca PSD! Multi angajați ai statului au reflexe comuniste puternice! Este o măsură doar pentru presă, pentru că în realitate n-ai nici posibilitatea și nici motivul sa faci așa ceva!

  • Serviciul Laboratoare care se ocupa de calitatea apei potabile este in subordinea directa a Dir.general conform organigramei.Asa s-a revansat d-nul Tescaru fata de dna Apostu facind-o direct in subordinea lui ca sa nu-i reproseze nimeni nimic. Serviciul laboratoare trebuie trecut la Dep. calitate deoarece se ocupa de calitatea apei si cu ocazia asta mai reducem din personal ca si asa stau degeaba.

  • Pentru ca beti si voi apa mizerabila de multe ori pe care o livrati locuitorilor din Buzau trebuie sa scumpiti apa ? Duduia Savulescu vad ca o ia pe urmele lui Tescaru? Cu toti puturosii si cu toate neamurile,rudele,clientii de partid,beizadelele agatate in functii inutile pe bani multi la Compania de apa, ce faci madam? Voi sunteti doar ‘noii tescarieni’, coana Joitico!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.