Vicele Apostu despre drumul pe câmp din Broșteni care ar ocoli rondul de la Carrefour: „Ideea e foarte bună, dar…”

„E nevoie doar de o volă și de câteva mașini de pietriș de râu pentru a se reduce aglomerația din rondul de la Cerrefour”, scria zilele trecute un buzoian pe domnuleprimar.ro.

Acesta făcea referire la drumul care pleacă de la Bazinul Olimpic, pe câmp, și ajunge la podul de la Mărăcineni.

Drumul respectiv permite circulația pe o bandă, dar are nevoie să fie îmbunătățit pentru a deveni o variantă viabilă de ocolire a rondului de la Carrefour atunci când apar blocaje.

Citește și articolul: Iată fotografiile zilei de la Buzău!

„Da, cunoaștem drumul, am fost acolo. Ideea este una foarte bună, dar există un impediment important. Drumul nu este pe terenul primăriei. Municipalitatea nu mai are niciun petic de pământ acolo. Din acest motiv nu putem intra legal să-i aducem îmbunătățiri. Ar exista varianta ca proprietarii de acolo să doneze bucata de drum primăriei”, a spus Apostu.

Amenajarea unui drum asfaltat prin zonă ar face să explodeze și prețul terenurilor limitrofe, șoseaua anunțându-se a fi una extrem de circulată.

Citește și articolul: S-a spart trotuarul și s-a tăiat gardul viu vizavi de Aqua Max. Va fi prima construcție de pe câmpul vizavi de cartierul Orizont. Iată ce se va face

Primăria Buzău mai are în lucru și varianta de a amenaja un drum care să plece de pe Frăsinet înainte de Kaufland și care să iasă în dreptul benzinăriei Mol. Însă, proiectul e unul mai de durată, întrucât terenul aparține Stațiunii de Cercetare Legumicolă.

Citește și articolul: Ultima oră! Primăria câștigă în fața polițiștilor locali! Ce se întâmplă cu contractele firmelor de pază!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Vicele Apostu despre drumul pe câmp din Broșteni care ar ocoli rondul de la Carrefour: „Ideea e foarte bună, dar…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.