Vicele Ionuț Apostu, scos vinovat

Viceprimarul Ionuț Apostu a fost arătat azi, dar și în zilele trecute, cu degetul.

Se spune că, din cauza lui, două dintre hotărârile votate în Consiliul Local de săptămâna trecută au trebuit revocate.

Este vorba de două hotărâri de patrimoniu. În prima, s-a acordat bisericii Sf. Spiridon de pe Bd. Nicolae Bălcescu terenul dim jurul instituției de cult, iar la a doua, ALDE a primit sediul de partid din Micro III.

Ionuț Apostu se face vinovat de faptul că a părăsit ședința de consiliu local, unde era unul dintre membrii votanți, fără să comunice acest lucru.

După plecarea lui Apostu, numărul consilierilor din sală a scăzut de la 16 la 15 și nu a mai fost cvorum pentru hotărârile de patrimoniu, care trebuie adoptate cu două treimi din numărul total – 23 – al consilierilor. 

„Ionuț Apostu a părăsit sala de ședințe fără să ne spună acest lucru. Mai înainte plecase și dl. Țepeluș, dar el ne-a spus. Nu ne-am dat seama că am rămas fără cvorum. Chiar dacă au fost votate în unanimitate de cei 15 consilieri rămași, hotărârile respective nu sunt valabile. Astăzi au trebuit revocate și vor fi reintroduse în ședința viitoare”, a precizat secretarul primăriei, Roxelana Radu. 

 

loading...

6 comentarii la „Vicele Ionuț Apostu, scos vinovat

 • Acesta este comportament tipic de sociopat, toti ceilalti sunt de vina mai putin el. Lipsa de ematie, apucari megalomanice, sindromul mesianic si da, virilitate crescuta (numarul de amante si copii din flori stau marturie)! Constant numai in urile lui si totamente inconstant in planuri de actiune generala!Entuziasm excerbat pentru propriile idei pe care dupa promovare entuziasta si supradimensionata le abandoneaza si trece la altele! Paranoic pana la extrem, vede dusmani peste tot, schimbari bruste de pareri ( vezi cazul Florescu, de la colegul iubit si respectat, profesionist al legii desavarsit la sluga nu stiu cui dusman) , incalca legea cu nonsalanta inconstienta a nebunului care se crede infailibil!
  Si asta asa la prima vedere….
  Conluzie: sociopat, narcisist, tendinte paranoide, omportament obsesiv -compulsiv,nevrotic si psihotic.
  Se poate intelege ca a avut o copilarie nefericita, probabil tata abuziv care la pedepsit corporal excesiv dar si traume mai profunde ( probabil a fost victima unui abuz sexual sau al unui viol), un om care ar trebui sa fie sub tratament si sub stricta supravegere medicala.

 • Domnule Psiholog , caracterizarea d-voastra fata de Domnul Primar , este prea lunga 🙂 , este prea corecta 🙂 , este de prisos 🙂 pentru ca el nu ar intelege .
  Caracterizarea mea e simpla si scurta :::::::: E NEBUN DE LEGAT .(si cand te candesti ca avem trei spitale de specialitate )
  Aloooooooooo , P.S.D. uuuuuuuleeeeeee , pierdeti voturi pe zi ce trece ,va rog sa ma credeti , multe multe voturi .

 • Cât mai vrea şi biserica? Au averi imense afaceri şi nu plătesc impozite. Şi tot captează mereu de la proşti.

 • Domnu psiholog, fă-i domle un portret științifico-fantastic și lui Boșcodeală ca să ne liniștim auzind ce virtuoși sunt borfașii în România și ce nebuni sunt aceia după urma cărora tot se mai vede ceva în afară de hoții și ordinării.

 • Nu e normal ca un om de afaceri de succes in orasul Buzau sa fie blamat fiindca face ceva din orasul asta amarat .Faptul ca nu e un politician mincinos si cameleon nu inseamna ca e sociopat ci ca are in jurul lui numai javre politice.Dar nici pe Tramp nu l iubesc imigrantii Americii iar americanii il respecta.Si face lucruri bune pt tara lui.Asa il respectam pe dl primar pentru ce vedem bun si bine in Buzau si i dorim sanatate si putere de munca.

 • Stimata Ana , Toma e un mincinos NOTORIU ,sau nu ati citit declaratia de avere goala ? Probabil nu stiti nici de datoria de vreun 1 million de Euro de la Mafin Bank care nu a trecut-o in declaratia de avere ??? Asta inseamna ca a mintit , a mintit grosolan , si din asta cauza va avea probleme cu A.N.I. !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.