Viceprimarul Neder ne-a păcălit

Are treabă cu rulota pusă pe spațiul verde în dreptul stației de autobuz de la Bazar.

Viceprimarul Neder, cel care se ocupă cu gestionarea/ocuparea domeniului public din Primăria Buzău, ne-a asigurat săptămâna trecută, mai exact joi, că rulota va dispărea în maximum 24 de ore:

„Am reziliat acel acord de teren și i-am pus în vedere proprietarului să-și ia rulota de acolo. Dacă vă duceți acum e posibil nici să n-o mai găsiți acolo. Din câte știu eu se va lua fie astăzi, fie mâine dimineață cel mai târziu”.

După un răspuns atât de ferm, reporterului buzoienii.ro i-a fost oarecum jenă că a insistat cu acest subiect. Era sigur că rulota va fi săltată în cel mai scurt timp.

Numai că, surpriză. Luni, printr-un mail, cineva avertiza că rulota e tot acolo. Aseară, altcineva, ne-a reclamat același lucru.

Astfel că azi, reporterul a mers să vadă cu ochii lui. Și, într-adevăr, rulota nu s-a clintit nici cu un milimetru.

Până la ora scrierii materialului, vicele Neder n-a răspuns la telefon. Problema e pesemne complicată, cine știe ce grangur e implicat, iar Neder nu știe acum cum să mai scoată cămașa.

În stație există deja de câțiva ani o rulotă
În stație există deja de câțiva ani o rulotă

Citește și articolul: Ionica Tarău: „Cât de Nebun sa fii să vezi trenul și să treci cu mașina prin fața lui?”. Iată ce a făcut după accident

Pe de altă parte, la articolele precedente despre acest subiect, au apărut dintr-o dată comentarii „că ce, rulota e bună, e binevenită, oamenii o vor, cei care așteaptă în stație vor putea cumpăra diverse, cârcotașii să-și vadă de treburile lor”. E, posibil, un semn că se pregătește înțelenirea rulotei în locul respectiv.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Viceprimarul Neder ne-a păcălit

  • hotiiii am investit intro garsoniera 8000 euro ptr o casa de amanet si nu mi au dat voie sa ies in strada era vorba de 2metri si jumatate atat imi spuneau teorii ca nu se poate pe domeniu public sa pun eu scara ptr intrarea din strada ca ma amendeaza 100 de milioane inspectorii lor de teren si ca ma pune sa demolez scara si asa am pierdut 8000 euro si acum astia nu respecta legea ce fac sunt corupti aloo dnaaaaa procuratura haideti pe eii domnilor ce asteptati undei dreptatea

    Răspunde
  • Ce invidios e Cârcotașul? A scos nasul dintre bucile lui Boșcodeală și acuma nu are loc de Tereacă la fundul lui Toma.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.