Viceprimarul Neder ne-a păcălit

Are treabă cu rulota pusă pe spațiul verde în dreptul stației de autobuz de la Bazar.

Viceprimarul Neder, cel care se ocupă cu gestionarea/ocuparea domeniului public din Primăria Buzău, ne-a asigurat săptămâna trecută, mai exact joi, că rulota va dispărea în maximum 24 de ore:

„Am reziliat acel acord de teren și i-am pus în vedere proprietarului să-și ia rulota de acolo. Dacă vă duceți acum e posibil nici să n-o mai găsiți acolo. Din câte știu eu se va lua fie astăzi, fie mâine dimineață cel mai târziu”.

După un răspuns atât de ferm, reporterului buzoienii.ro i-a fost oarecum jenă că a insistat cu acest subiect. Era sigur că rulota va fi săltată în cel mai scurt timp.

Numai că, surpriză. Luni, printr-un mail, cineva avertiza că rulota e tot acolo. Aseară, altcineva, ne-a reclamat același lucru.

Astfel că azi, reporterul a mers să vadă cu ochii lui. Și, într-adevăr, rulota nu s-a clintit nici cu un milimetru.

Până la ora scrierii materialului, vicele Neder n-a răspuns la telefon. Problema e pesemne complicată, cine știe ce grangur e implicat, iar Neder nu știe acum cum să mai scoată cămașa.

În stație există deja de câțiva ani o rulotă
În stație există deja de câțiva ani o rulotă

Citește și articolul: Ionica Tarău: „Cât de Nebun sa fii să vezi trenul și să treci cu mașina prin fața lui?”. Iată ce a făcut după accident

Pe de altă parte, la articolele precedente despre acest subiect, au apărut dintr-o dată comentarii „că ce, rulota e bună, e binevenită, oamenii o vor, cei care așteaptă în stație vor putea cumpăra diverse, cârcotașii să-și vadă de treburile lor”. E, posibil, un semn că se pregătește înțelenirea rulotei în locul respectiv.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Viceprimarul Neder ne-a păcălit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.