Victimă, un preot iubit de tineri. Avea 5 băieți

Părintele Tănăsache Atanasie Costea (66 de ani) a fost victima accidentului mortal din această dimineață de pe E85 de la hotarul județelor Buzău și Ialomița.


Nicio șansă nu a avut părintele după ce autoturismul său s-a izbit frontal de o cisternă pe contrasens.

După coliziunea teribilă, cisterna a târât zeci de metri, pe câmp, autoturismul fiind făcut acordeon

Părintele, originar din jud. Galați (comuna Pechea), a slujit mulți ani în biserica din portul Galați. De la câțiva enoriași a umplut biserica de tineri. De 27 de ani s-a mutat în București, unde a fost profesor și mentor pentru studenții teologi și paroh la biserica „Sfântul Ilie Grant”.

Salvatorii au adus și un elicopter, dar cei de la descarcerare l-au găsit pe șofer decedat. Părintele venea de la Galați către București. Sunt trei posibile cauze, neatenția, adormirea la volan sau o stare de rău (pposibil infarct).

„Și-a dedicat viața călăuzirii tinerilor”, scrie basilica.ro, dar și familiei, având nu mai puțin de cinci băieți, unul fiind monah pe Muntele Athos.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Victimă, un preot iubit de tineri. Avea 5 băieți

 • Religia este opiumul popoarelor!
  Un popă mai puţin, o şansă în plus pentru progresul civilizaţiei!

  Răspunde
  • Pui de securist bolșevic, nu ți a expirat viza? Nu vrei sa te întorci la comunistii tai?

   Răspunde
 • Tereacă, domnul respectiv este clar vinovat de producerea accidentului. Bine că nu a produs şi victime suplimentare. Cum adeseori membrii acestei tagme nu se sfiesc să consume…”murături” şi apoi să se suie la volan, nu m-ar mira dacă i-ar ieşi ceva pe la analize. Prea se consideră ca fiind deasupra tuturor!
  Pe vremuri activitatea bisericii era clar reglementată de instituţiile statului iar miliţia rutieră nu se sfia să sancţioneze corespunzător orice abatere de la legile statului!
  Asta se întâmplă când, în numele democraţiei, cultele religioase devin stat în stat!

  Răspunde
 • Daca era preot, viteza nu se ia in considerare?

  Răspunde
 • Indiferent de convingerile religioase sau de altă natură, Pixele (şi, evident, Viespea Buzoiană, că tot una sunteţi !) aveţi decenţa de a acorda familiei greu încercate un pic de respect! Repede mai sări matale cu comentarii, sub diverse pseudonime, ca pe vremea când turnai la Secu… Vezi bre liniştit de pensia aia nesimţită, şi nu te mai tot exprima „expert” pe absolut toate articolele publicate pe site! Sau, şi mai bine, înoieşte-ţi viza Federaţiei şi mută-te în mult iubita matale Siberie !

  Răspunde
  • Asa oameni nu merita respect. Sunt de acord cu pixelu si cu viespea. El avea vreo decenta cand mor altii? Te mananca popii si biserica de bani 7 ani cu pomeni cand iti moare cineva, iar daca nu faci, esti paria societatii. Majoritatea vaneaza si averea oamenilor in varsta cand mor, ii aburesc sa le lase lor casele, sa nu le lase la mostenitori, ca ei au relatie cu d-zeu si pot interveni pe lumea de dincolo. Niste lepre…

   Răspunde
 • E aici un derbedeu,vad ca semneaza anumite comentarii pe care le posteaza sub numele de „Viespea buzoiana”. Este atat de las si pervers,incat semnaza in numele altora. Il bag undeva.

  Răspunde
 • Era vaccinat si de aia i s-a facut rau.
  Mor vaccinatii pe capete. Stie Pixel.
  100%.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.