Victoria de „La revedere”. Buzăul a mai urcat un loc. Galerie foto

Bucurie generală în această seară la Sala Sporturilor.

Mulțumiți au fost în primul rând spectatorii, recompensați cu încă o victorie și cu garanția că Buzăul va avea echipă în Liga Florilor și de la anul.

Bucuroase au fost și jucătoarele pentru că și-au făcut și au făcut cadou victoria. Unele – cele care au îmbrăcat pentru ultima dată tricoul Gloriei – avea lacrimi în ochi. De emoție și, poate, de regret că pleacă de la Buzău.

Mulțumit a fost și primarul Toma. Că deși mulți au fost sceptici, a reușit să creeze SCM Gloria, club cu trei echipe în prima ligă, regina fiind echipa de handbal fete.

Grație succesului de azi, SCM Gloria a mai urcat un loc (a depășit Zalăul lui Tadici) și a terminat sezonul pe un nesperat loc 7, în condițiile în care la un moment dat dădea târcoale barajul.

Buzăul a câștigat cu 26-25 (13-11), într-un meci în care a condus tot timpul contra unei formații, Brăila, care a avut un retur excelent (cu marea majoritate a jucătoarelor românce).

Cel mai bune marcatoare au fost astăzi de la Gloria – Ilyina și Nan, ambele cu câte 6 goluri. Au mai marcat Alina Ilie 5, Stoleru și A. Simion câte 3, Khavronina, Leahu și D. Predoi – 1 gol.

Vezi mai jos un clip VIDEO cu sărbătoarea de la final plus o galerie foto.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.