Victorie importantă, împotriva unei echipe cu buget mai mare

Bucurie la final, dar și la startul meciului pentru jucătoarele și suporterii Gloriei.

Importantă a fost și bucuria, mai degrabă euforia de început, pentru că Buzăul a zburat la 6-1 ( gol Batinovici din poartă în poartă în minutul 13)!

A fost momentul în care spectatorii buzoieni și-au zis în sine „gata, le-am bătut”.

Czeczi n-a ratat nimic de la 7 metri. Cinci din cinci

Iar spectatorii n-au greșit, deși Bistrița s-a apropiat la două goluri, atât în prima, cât și în a doua repriză.

Emoții pentru Buzău au fost să zicem doar pe final, puțin, dar ale nostre, și cu nițel noroc, și cu o țâră de ajutor al fluierașilor, au câștigat cu 25-23 (oaspetele au marcat ultimele, cu două secunde înainte de final).

Șapte metri foarte important scos pe final de Andreea Rotaru, cu riscul unei accidentări

La Buzău, toată echipa a jucat bine, cu un plus pe atac, pentru Tiron (a trimis vreo două trasoare tocmai când Bistrița era în revenire), pentru Alina Ilie și Andreea Rotaru (la cum joacă în ultima vreme probabil că va fi centrul echipei naționale).

Cel mai frumos a fost în cele 5-10 minute după ce tabela a sunat finalul. Fetele au încins hora, iar apoi s-au bucurat cu spectatorii și galeria.

Kim Rasmussen, antrenor Gloria Bistrița: „Am pierdut, dar am jucat bine. Sunt mulțumit. Eu le felicit pe fetele mele. De fiecare dată când ne-am apropiat, Buzău a avut acel ceva, mic, (a făcut semn cu degetele apropiate) dar decisiv ca să se mențină în avantaj”

Pentru Gloria Buzău urmează alte două meciuri de foc. La Rapid și apoi cu Rm. Vâlcea la Buzău. Dacă le câștigă pe amândouă, atunci Buzău va… Dar mai bine nu zic. Mulți dintre dvs. veți înțelege.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.