Victorie importantă pentru Buzău în ciocnirea Gloriilor din Liga Florilor

Îmbrățișări, la final, pentru jucătoarele de la Buzău – după confruntarea Gloriilor din Liga Florilor.

Ale noastre au intrat cu două goluri avans la pauză și au știut/putut să-și conserve avantajul până la final. S-a terminat 23-22, cu un gol al Bistriței în ultima secundă.

Bine au jucat, de la Buzău mai toate fetele, dar câteva merită remarcate. Iuganu a făcut prăpăd pe contraatac (10 goluri, 3 din 7 m), bine servită de portărița Iordache. O notă bună primește și sârboaica Janusevic care a marcat când ne-a fript buza (5 goluri, 1 din 7 metri) și Subțirică, inspirată pe semicerc. Laude primesc și cele două portărițe Iordache și Polocoșer (ultima a apărat 2 lovituri de la 7 metri). Solidă a fost și prestația apărării.

Gloria Buzău a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sezonului. A contat mult lotul mai numeros al Buzăului, care i-a permis antrenorului să schimbe între atac și apărare, dar și pe faza de atac

Grație succesului, buzoiencele sunt sigure de locul 4 la finalul turului, din care a mai rămas doar o etapă. Urmează însă confruntare teribilă cu Dunărea Brăila (formație care spre deosebire de Gloria a avut o prestație solidă în Cupa EHF).

loading...

3 comentarii la „Victorie importantă pentru Buzău în ciocnirea Gloriilor din Liga Florilor

 • Nu ma pricep la niciun sport. Recunosc! Dar chiar si asa, mi se pare aiurea ca o echipa de club sa poarte pe tricouri tricolorul national. Si stiti de ce? Cum vi se pare ca simbolul national sa fie purtat de jucatoarea… Janusevic, din Serbia?
  Eu cred ca ar fi normal ca fiecare club sa aiba propriile culori, sa le respecte si sa le iubeasca. Altfel, ajungem in situatia aberanta ca romanii de la Buzau sa se „razboiasca” cu romanii de la Bistrita, toti sub aceleasi culori. Aberant! Cine mai respecta… ce?…

 • În mare aveți dreptate. E posibil totuși să fi fost o cerință a EHF ca pe echipament să apară steagul țării echipei respective. Iar cum la noi nu sunt bani de mai multe rânduri de echipament… se folosește același echipament și în cupele europene și în campionatul intern.

 • Aceeasi evolutie lamentabila a fetelor noastre !
  Joc lent, batranesc, previzibil, ratari incredibile, nu se vede o schema de joc, NIMIC, golurile marcate sunt din actiuni individuale ale unor jucatoare, victorie ca de obicei, cu mari emotii, la un gol diferenta !
  Cat va mai dura situatia asta ?
  Prevad un dezastru in meciul cu Braila ! Cand semeni vant, culegi furtuna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.