Victorie lejeră pt. Gloria lui Ilie Stan în primul amical de la Buzău

Gloria a avut 2-0 cu CSM Focșani din primele 10 minute după două goluri ale atacantului central V. Alexandru, din care unul din penalty.

Uns și căpitan de echipă, Valentin Alexandru e probabil cel mai valoros jucător al Gloriei

În minutul 30 s-a făcut chiar 3-0 după un corner fructificat de „Păsărilă” Ioniță.

După 3-1 la pauză, Ilie Stan a schimbat toată echipa. Dragoș Mihalache a făcut 4-1 din lovitură liberă, Pârcălabu a transformat un penalty ușor acordat, iar Mădălin Calu – min.83 – a închis tabela la 6-1 după o frumoasă acțiune personală.

*Meciul a început la ora 12.00 întrucât oaspeții de la Focșani au întârziat cu o oră plecarea din cantonament

*De la Gloria o impresie bună a lăsat mijlocașul Tucaliuc. Juniorul împrumutat de la Academia lui Hagi e iute, tehnic și vivace.

Noroc. Juniorul Tucaliuc joacă precum un senior

*Ilie Stan s-a oprit asupra unei formule 4-5-1, cu un mijlocaș central în fața stoperilor și doi interi. Au venit mulți jucători noi, nu e omogenitate, primul 11 se caută. Vezi jucătorii utilizați și echipele de provenință la finalul articolului.

După meci, jucătorii s-au întors în cantonament la Monteoru

*Calitatea meciului a fost influențată în rău de căldură.

*Azi, de Sf. Ilie, antrenorul Ilie Stan își serbează onomastica. A ieșit rar de la umbră băncii de rezerve pentru a da indicații jucătorilor.

* Miercuri, pe 24 iulie, se va juca returul la Focșani, iar apoi, ultimul test, cu Făurei, la Buzău, înaintea debutului campionatului.

* Primul meci din campionat va fi pe 3 august cu Csikszereda, în Crâng. Apoi, Gloria va juca la Timișoara cu Ripensia, iar în etapa a treia cu Snagovul la Buzău. Primul adversar tare, „U” Cluj în runda a patra

Gloria, R1: Stoian (Sepsi Sf. Gheorghe) – Gâț (Snagov), Ioniță (Energeticianul), Ghinga (Petrolul Ploiești), Nedelea (Viitorul C-ța) – Cazan, Branislav, Bâlgiu (Chiajna), Tucaliuc (Viitorul C-ța), Huiban (Voluntari) – V. Alexandru (Târgoviște)

Gloria, R2: Dr. Balauru (Levadiakos, Grecia), Șerban – Catană, Ceaușel, Perju (Afumați), Enescu – Constantinescu (?), Vâlsan (Academia Sport Team Bucureşti ), Sana, Mihalache, Ad. Pârcălabu (Pandurii) – Godin (Academia Sport Team Bucureşti), M. Calu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Victorie lejeră pt. Gloria lui Ilie Stan în primul amical de la Buzău

  • Da cu cine a jucat?

  • Ce contează cu cine a jucat Gloria. Contează că a jucat…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.