Victorie pentru Gloria. A urcat pe 3

Performanță, azi pentru extrema de pe stânga a Gloriei Buzău.

Ancuța, cum îi spun colegele Anei Maria Iuganu, a marcat nu mai puțin de 14 goluri. Adică aprope jumătate din golurile Gloriei în victoria (29-27) cu „U” Cluj, ultima clasată.

Meciul n-a fost unul chiar de antrenament pentru Gloria. La pauză a fost egal (13-13). Buzoiencele au părut că s-au desprins în câștigătoare în min. 49, când – după trei goluri consecutive – tabela a arătat 19-25.

Gazdele, 5 goluri la rând!

A fost apoi rândul gazdelor să marcheze în trei minute de cinci ori la rând: 24-25! Avizate, buzoiencele au replicat printr-o triplă și meciul era jucat: 24-28 cu cinci minute înainte de finiș.

Tabela Sălii Sporturilor din Cluj la final

Dacă Iuganu a dat 14, surprinde faptul că Raluca Petruș a marcat un singur gol, iar Alina Ilie niciunul.

Miercuri, meciul anului

Miercuri de la ora 18.00 la Buzău se va disputa cel mai așteptat meci de către suporterii Gloriei. Cu CSM-ul vedetelor Cristina Neagu, Crina Pintea și Andreea Lekic. În condițiile în care „tigroaicele” au fost jumulite ieri de unguroaicele de la Ferencvaros (33-23!) sunt premise ca buzoiencele să învingă CSM-ul.

După victoria de azi, SCM Gloria a depășit în clasament Corona Brașov și a urcat pe locul 3.

Cele 1200 de bilete s-au vândut de câteva zile, astfel că în sală vor mai fi lăsate (de la început) doar câteva zeci/sute de spectatori care se vor afla la ușa de intrare. Mai mulți vor intra probabil la pauză.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Victorie pentru Gloria. A urcat pe 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.