Victorie cu Minaur și Buzăul urcă pe 3!

Bravo, fetelor! După 11 zile de la victoria cu Corona Brașov, astă seară handbalistele de la Gloria i-au făcut din nou fericiți pe cei 1500 de buzoieni veniți la sală.

Meciul cu Baia Mare se anunța foarte greu, iar pesimiștii se temeau de ce-i mai rău. „Ce naiba, aveți încredere în noi”, i-au transmis reporterului buzoienii.ro câteva jucătoare.

Iar fetele au demonstrat azi pe teren că merită mai multă încredere. Buzăul a jucat constant bine și s-a desprins încet dar sigur: 6-3 (min. 11), 11-7 (min. 22), 14-8 (min. 27). Ceva emoții au dat buzoiencele publicului în startul reprizei a doua când au luat trei goluri la rând și s-a făcut 14-12.

Dar n-a fost decât un accident. S-a făcut 18-14, apoi 20-14 (min. 40) și victoria se contura. A devenit sigură când Raluca Petruș a speculat o breșă dintre două adversare și a înscris la colțul scurt. Raluca a venit într-un zâmbet înapoi pe bancă. Parcă știa că reporterul a închis atunci agenda după ce a scris cu majuscule VICTORIE!

În sfertul de oră rămas ale noastre s-au dus chiar la nouă goluri (29-20) după ce portărița Mârcă a marcat din poartă în poartă, iar publicul a aplaudat în picioare. În ultimele două minute Baia Mare a înscris trei goluri la rând, închizând tabela la 29-23.

Horă de fete. Victorie și Buzăul urcă pe trei!

Sunt permise câteva laude?

*Mulțumim, Petra Blazek! A reușit câteva parade pentru care a primit aplauze călduroase

*Bravo, Ana Maria Simion! Prestație solidă în prima repriză când a dat patru goluri importante.

Ana Maria Simion, preferata galeriei

*Deci, se poate Raluca Petruș. Interul venit de la Cluj a trimis 5 torpile în ațe. Cea mai bună prestație de când e la Gloria

*Șapte goluri a dat la rând Maria Gavrilă de la 7m. Pe-a opta a ratat-o, dar Simion pe fază a recuperat și a înscris.

*Felicitări merită și fetele din apărare. Mărginean, Petrovic, Apetrei și Stoleru.

*Ajutat de scor antrenorul Mihăilă le-a jucat, în sfârșit, și pe extremele Șelever și Taivan. Prima a dat două goluri

*Despre Ana Maria Popa nu scriem nimic. Ea joacă mereu bine, atac – apărare, e cea mai valoroasă din lot. D-aia e chemată și la națională.

*Nu trebuie omise Andrea Rotaru (două goluri și joc în creștere) și „Subțirica” – a obținut vreo trei eliminări și tot atâtea 7 metri.

*Mulțumiri primesc băieții de la galerie, dar și publicul în general, din ce în ce mai apropiat de această echipă frumoasă.

*Cum îi stă bine unui antrenor, Coco Mihăilă vrea mai mult: „Aștept de la fete să joace așa și în deplasare”

*Pe drumul de întoarcere de la sală, reporterul buzoienii.ro se gândea la următorul banner de pus pe site. Mesajul ar fi ăsta, pe două cartoane succesive: „Împreună batem campioana. Marți, 5 nov, tot Buzăul e la sală”. Următorul meci de acasă e cu Rm. Vâlcea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Victorie cu Minaur și Buzăul urcă pe 3!

  • BRAVO, FETELOR !! HAI, HAI BUZAU !!!

  • Multumiri si respect pentru fete ! Rusine milogilor care intra la meci cu “invitatie” ! Atat valoreaza onoarea lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.