Victorie și Gloria e aproape de a patra promovare în prima ligă

Victorie italienească pentru Gloria (1-0, cu Mioveni), dar cele trei puncte sunt de aur în cursa pentru promovarea directă.

Gloria a scăpat de Mioveni (9 puncte diferență) și a pus 5 față de Miercurea Ciuc cu trei etape înainte de finiș.


Cu o victorie etapa viitoare la Șelimbăr și un egal al Ciucului la Mioveni, Gloria va fi matematic promovată în liga I. Se poate și cu un egal al Buzăului și înfrângere a Ciucului la Mioveni.

Ar fi pentru Gloria a patra promovare istorică în prima ligă, după cele din 1978, 1984 și 2007 (7 sezoane de diviza A în total).


Unicul gol al meciului de azi a fost reușit de Chicăroșă, imediat după pauză, după o acțiune bună a cecenului Akhmatov, și o reluare a lui Cristi Dumitru. Chicăroșă doar a împins balonul în plasă.

Gloria s-a închis apoi italienește, a jucat cu trei fundași centrali în ultimele 25 de minute, și a scăpat fără gol primit (Mioveni n-a avut nicio ocazie.)

Greab – Sg. Pîrvulescu, Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu – D. Benzar (R. Crișan 69′), Prejmerean, Perianu (Akhmatov 46′) – Mih. Rădulescu (Mat. Tănasă 78′), Chică-Roșă (cpt.), Val. Dumitrache (Cr. Dumitru 42′). Rezerve neutilizate: Lăpădat – Ferraresso, Nadolu, Mihaiu, Sălceanu.

loading...

3 comentarii la „Victorie și Gloria e aproape de a patra promovare în prima ligă

  • Se vede, dar cred că degeaba, va fi ciuca bătăilor . Am văzut ieri încă un meci MEDIOCRU, te fura somnul nu alta. Nu înțeleg cum poți plăti astfel de gloabe, iar antrenorul e un păcălici, nu-mi imaginez ce le cere, cum să joace, ce să joace?

    Răspunde
  • Bravo! Ușor, ușor … și PROMOVĂM!
    Hai Buzău, Buzău!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.