VIDEO Accident la 5 dimineața cu 5 tineri. Matizul spulberă indicatorul și se oprește în troiță

Accidentul s-a produs la cinci dimineața pe DN10 imediat după Complexul Turistic Măgura în curba în „S” și în pantă (la vale) pe sensul către Buzău.

Din imagini se poate observa cum un autoturism este scăpat de sub control de șofer, intră în derapaj, trece pe contrasens, zboară un indicator rutier și se oprește într-o troiță din fața unei case.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. E vorba de un Matiz galben (Bz 06 YXX), iar derapajul e pus pe seama vitezei neadaptate la curbă și a carosabilului umed.

În mașină erau cinci tineri, din care și o fată, posibil șoferița. Nimeni nu a fost rănit. Tinerii veneau de la discotecă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Emoții pentru ceilalți retaileri din Unirii Sud. Ieri au început lucrările! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „VIDEO Accident la 5 dimineața cu 5 tineri. Matizul spulberă indicatorul și se oprește în troiță

 • niste descreierati!
  sper sa plateasca paguba produsa!

 • Asteptam detalii concrete!
  Auraș cum este de fapt cu fata aia ajunsa pe bancheta?
  A fost bauta/drogata/violata sau ce?

 • Domnul “reporter” cred ca a realizat ca aduce grave atingeri dreptului la imagine prin unele articole (cel cu fata pe bancheta si cel cu individul decretat de reporter ca fiind dilimandros, cel cu toporul in balcon- ulterior s-a dovedit ca tipul nu avea nici un topor…).
  Domnule “reporter” poate ca ar trebui sa va documentati temeinic inainte de publicarea unui articol. Uneori…nu este suficient sa primesti o fotografie , hai doua, de la cititori ca sa scrii un articol. Decent ar fi sa va deplasati gingasul fizic la locatie pentru a intervieva toate partile implicate….si, dupa cate stiu eu, numai instantele de judecata stabilesc, in Romania, vinovatia cuiva…
  Zic si eu….de, ca opinia publica….
  :)))

 • Dar de unde stiti dvs ca nu avea niciun topor ? Mie mi-a spus proprietara apartamentului ca are un topor pe balcon! Și să stiti ca am fost acolo și am stat zece minute de vorbă cu ea. Uneori e cazul sa va documentati dvs mai bine inainte de a posta comentarii mincinoase. De asta se și șterg comentariile care conțin neadevăruri.

 • Tereaca, omul nu avea niciun topor! În toata garsoniera nu se afla vreun topor, vreo barda ori vreo toporisca. Femeia făcea pe victima și “fura” curent, la fel ca fiul ei.
  Asa ca, teapa!

 • tot o soferita……femeila astea sunt un dezastru efectiv la volan!
  nu ia nimeni nici o masura cu astea?
  cica le afecteaza dreptul la imagine care drept nu vezi ca astea sunt cazute in debla!
  ala cu toporu trebuie sa ajunga la balamuc urgent!
  le strica dreptu la imagine adica trebuie sa ingropam gunoiul sub pres

 • Niste derbedei din berca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.