VIDEO. Au dat foc cățelului! Ce s-a întâmplat apoi

Au stropit cățelul cu acetonă. Apoi au aprins bricheta – vezi VIDEO mai jos.

Clipul care provoacă milă față de bietul animal și repulsie vizavi de făptași a fost filmat aseară și apoi distribuit pe rețelele de socializare.

Așa a ajuns în atenția organizațiilor de protecție a animalelor din țară, dar și a poliției.

IPJ Buzău a întreprins cercetări și a descoperit că făptași sunt doi tineri rromi de 13 și 16 ani din satul Vadu Sorești (comună Zărnești, jud. Buzău).

Astăzi, la prânz, poliția și mascații au intrat pe ulița de la intrarea în Vadu Sorești (imediat după podul peste Câlnău, pe o uliță în dreapta). Cățelul a luat de un polițist și predat unei asociații de protecție a animalelor.

Întrucât incendiatorii sunt minori, cel mai probabil aceștia vor scăpa nepedepsiți.

Comunicat IPJ Buzău

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la acte de cruzime față de animale, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele care apar în imaginile de pe rețeaua de socializare, în cauză fiind vorba despre doi minori în vârstă de 13 ani, respectiv 16 ani, din județul Buzău.

De asemenea, a fost identificată și persoana care a filmat și postat incidentul, respectiv un minor, în vârstă de 13 ani, domiciliat tot în județul Buzău.

Polițiștii buzoieni s-au deplasat la fața locului, de unde au preluat câinele, care a fost predat unei organizații pentru protecția animalelor.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală Mărăcineni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

Totodată, a fost informat medicul veterinar de pe raza localității, cu privire la starea de sănătate și a celorlalte animale din acea gospodărie”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „VIDEO. Au dat foc cățelului! Ce s-a întâmplat apoi

  • „hetnici neprecizati”… Cu un grad înalt de educație!
    Mă închin in fata acestei etnii evoluate!

  • Asta cu minori se aplica in Romania doar pe jumătate. Jumătatea cealaltă e ca in Norvegia cand se ia nu doar animalul de la stăpânul care nu stie sa aiba grija de el. Se ia minorul iar asa zisul părinte e decăzut din drepturi. Nu merge doar cu jumătăți de măsură

  • Se constata o necesitate acuta de scoli de corectie in tara Rromanistanului democratic, aflat acum in epoca de aur capitalista si a libertatilor garantate de statul de drept.
    Trebuie sa specificam ca acesti minori se antrenau ptr viata lor la maturitate cand vor avansa la ars fete si femei in butoaie si geamantane.
    Asa se formeaza generatia viitoare de criminali cu care vom uimi in continuare Europa.

  • Inteleg rasismul toti suntem mai mult sau mai putin… Dar apropo de furat la noi in tara…pestele se la cap se impute.. Si nu vad prea multi tigani la conducerea tarii. Asa ca sa ne fie cu pardon.. Fiecare face la nivelul lui de intelect

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.