VIDEO care explică gravitatea faptei și că Valentina n-a avut nicio șansă în dormitor

„A fost ca o explozie când Cosmin a aprins bricheta. Atunci s-a blocat și ușa de la intrare”, au spus – la unison – martorii aflați în casă.

Deși n-au fost crezuți de mulți, tinerii aflați în casă au dreptate.

Când se stropește ceva cu benzină în cantitate mai mare și se dă foc are loc o (mini) explozie (vezi VIDEO mai jos).

Iar în casă, într-o incintă redusă ca volum (precum un dormitor), efectul e accentuat.

„E o prostie teoria că fata se putea salva. Din moment ce s-a stropit cu benzină atât camera, cât și persoana, când s-a aprins bricheta a luat totul foc instant. Fiind spațiu închis se produce un efect de mini-explozie de la benzină și vapori. Fata nu avea nicio șansă să mai poată face ceva fiind în flăcări. Chiar dacă n-ar fi stropit-o și tot era victimă sigură. Un om ce arde nu mai are controlul, singurul instinct e să scapi de durere” – mesaj pompier

După vizionarea clipului de mai jos înțelegem mai bine grozăvia gestului lui Cosmin Dan de a stropi cu benzină și de a da foc în dormitor. Prinsă în partea opusă ușii, între pat și fereastră, Valentina n-a avut nicio șansă și a murit în chinuri groaznice. Imediat, în urma exploziei din dormitor s-au aprins salteaua de la pat și perdeaua.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Apartament de vânzare. FOTO. Ce-a mai rămas din el

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

4 comentarii la „VIDEO care explică gravitatea faptei și că Valentina n-a avut nicio șansă în dormitor

 • I-a contrazis cineva? La ce te referi ca aveau dreptate? Problema e ca i-au adus benzina, au fost cu el acolo, nu au sunat la 112, nu au anuntat lumea in bloc, au fugit crezand ca nu se va afla si au lasat blocul sa arda, ceea ce constituie cel putin tainuire si posibil chiar complicitate. Puteau suna la 112 fix din momentul cand incepuse sa stropeasca. Puteau suna la usi in bloc. Daca sunau la 10 usi in tot blocul, cred ca l-ar fi putut opri cateva zeci de oameni si probabil nu ar mai fi avut timp sa dea foc. Dar, eu sunt convins, aici fiind parere subiectiva, l-ar fi putut opri usor, erau 2 golani plus o fata, nu stiu cum i-a incuiat asa usor in baie, in mod convenient pentru ei. Bat pariu ca apoi o sa spuna ca le-a luat si telefoanele la toti, incat n-au avut cum sa sune la 112.
  Aia care au fost acolo nu au fost saltati direct, li s-a dat sansa sa-si puna in acord marturiile etc, asa se intampla cand e coruptie sau neglijenta.

  Răspunde
 • Tainuirea intra in definitia complicitatii, nu este o infractiune distincta…

  Răspunde
 • E incredibil, in tara asta unul care a tinut de sase sau a transportat bunuri furate, indiferent daca exista probe ca stia sau nu, face puscarie, iar unii care ajuta la o crima premeditata nu patesc nimic ca sunt rude de politisti, procurori, judecatori, politicieni.
  Unde e JUSTITIA oare? S-a vandut toata si asta, doar nevinovatii mai intra in puscarie, vinovatii nu ca au bani sa plateasca sa scape.

  Răspunde
 • gogo, in codul penal, tainuirea are legatura cu bunurile in urma unei infractiuni, la mine puteti lua sensurile din dex ale cuvantului, nu sunt avocat. Dupa lege, da, ar intra la complicitate daca nu au incercat sa-l opreasca si nici nu au anuntat pe nimeni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.