VIDEO: „Ce cauți tu ca băiat în toaletă la fete?”. Plângere a mamei unei eleve. Iată la ce liceu buzoian s-a întâmplat

E plângerea mamei unei eleve care ne-a trimis către buzoienii.ro și un scurt clip video (vezi mai jos) pentru a demonstra cele spuse.

„Fiica mea mi s-a plâns că în toate pauzele e un un băiat care stă în toaleta fetelor. Îi e jenă să mai meargă la baie. Din cauza asta a ajuns să aibă probleme cu rinichii. Zilele trecute am ajuns cu ea la urgențe. I s-a plâns dirigintelui, dar din păcate până acum nu s-a luat nicio măsură. Așa am ajuns ca într-o zi să vin inopinat la liceu și să merg cu ea la toaletă. Și, surpriză. L-am găsit acolo. Ca să mă credeți l-am filmat cu telefonul mobil. Când a văzut că este filmat a plecat, spunând ceva că a venit cu prietena lui să bea o cola”.

Fapta reclamată s-a petrecut la Liceul Sportiv din Buzău.

Mama elevei se plânge și de faptul că în toaletă este mereu fum de țigară întrucât elevii obișnuiesc să fumeze acolo în fiecare pauză.

Elevii  au ajuns să fumeze în toaletă după ce un alt cititor a reclamat că liceenii obișnuiau să iasă din curtea liceului și să fumeze în spatele blocului de vizavi.

După reclamație, conducerea liceului a impus angajaților firmei de pază să nu mai permită ieșirea elevilor din incintă. Astfel că aceștia s-au refugiat în toaletă.

Citește și articolul: Ultima oră! Accident la V. Pașii, intervenție descarcerare. Doi răniți, mașină intrată în stâlp

 


Citește și articolul: Nici vorbă de exmatriculare! Sancțiune blândă pentru elevul care și-a lovit colegul cu lopata în cap

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „VIDEO: „Ce cauți tu ca băiat în toaletă la fete?”. Plângere a mamei unei eleve. Iată la ce liceu buzoian s-a întâmplat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.