VIDEO. Cel mai înfocat fan al Gloriei Buzău

Ce frumos! Un băiețel, încurajat de mămica sa, scandând cu foc „Gloria Buzău, Gloria Buzău!”

Micul suporter se numește Matei și este băiatul avocatei Irina Grigore Trifu.

Ce frumos, întreaga familie a venit la meci!

O concluzie și o dorință se poate extrage după aceste imagini. 1) Că Gloria rămâne un brand al Buzăului și 2) Ce frumos ar fi ca stadionul să fie un loc în care, precum în Anglia de pildă, să poți veni cu familia ca la orice alt spectacol.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „VIDEO. Cel mai înfocat fan al Gloriei Buzău

 • Si cel mic e suporterul Gloriei?L-au adus părinții la meci neștiind că joacă FCSB si ASFCB?

 • Cel mai frumos moment e atunci când dam foc la scaune pe stadioane. Când ne batem cu jandarmii. Stadionul nu este un loc pt cei cuminți. Ei să meargă la teatru. 🙂

 • Golanu’ tot golan! Nu cred ca vreodata cu legile asa de permisive si interpretabile dupa bunul plac al judecatorilor corupti si politistilor si corupti si nepriceputi, va fi ordine si normalitate in Romania! Dureros dar adebarat!

 • Pentru anonim: cum se „traduce” abrevierea ASFCB? Sper sa nu fie o prostioara!

 • Reporterul ar trebui sa fie un pic mai atent cu publicarea comentariilor care incita la violenta (Golanul…), ca doar a dovedit de nenumarate ori ca se pricepe de minune sa cenzureze…
  In rest, numai cu legi draconice anti-huliganism vom reusi sa ajungem sa ne comparam cu Marea Britanie. Si ei au avut „golanii ” lor…arsi insa temeinic la buzunare, convocati la posturile de politie la ora meciurilor, interzisi pe stadioane cu anii…etc, si iata ca azi se pot duce la meci toate categoriile sociale fara sa mai apara teribelele turbulente din anii 70-80. Cu vorba buna nu merge, nene!
  Si vis pacem, para bellum!

 • pentru Auras , taci ca ….Gloria mea nu mai este ! . Pentru Andrei , ASFCB = asociatia sportiva pogonele /lanuri/ bz adica jmecherie cu filet …apopos se va lasa cu clink , clink , clink …moment please.

 • Trei „simpatici”… Nu a fost singura familie prezentă la meci.

 • Tereacă, mămica este prietenă cu tine ? De ce îi faci reclamă? Nu mai are clienți? Nu trebuia să specifici cine sunt sau trebuia să prezinți și alte familii prezente la meci, fără nominalizare. Asta înseamnă deontologie jurnalistică.

 • Da, aș putea spune (sper) că mămica este prietenă cu mine. E o fată de bun simț, educată, inteligentă. Faptul că am prezentat această întâmplare a fost o întâmplare, postarea dânsei mi-a căzut sub ochi și mi-a plăcut. Cu siguranță, dacă voi mai vedea familii la meci + o poveste interesantă voi publica și despre ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.