VIDEO cu zeci de comentarii. „Și pe mine mă ducea tata cu BMW-ul”

O postare de pe grupul Info Trafic Buzău a strâns zeci de comentarii ale șoferilor buzoieni.

Cel care a filmat s-a plâns ieri de blocajul de pe str. Spiru Haret – o obișnuință la ora intrării și ieșirii copiilor de la Pedagogic și Șc. nr. 15.

Vezi, mai jos, cele mai interesante comentarii. Cele mai multe sunt împotriva practicii/aducerii copiilor cu mașina (chiar dacă plouă).

„Astazi a fost nesimtire din partea parintilor!”

„Da, clar! Nu-i astepti pe avarii și blochezi strada! 😉

„De ce să-si lase dom’le copiii sa meargă prin ploaie. Apoi va fi aceeasi coada de mașini în fața spitalului ?”

„Sunt si alti copii ce vin pe jos sau cu autobuzul și nu pățesc nimic!”

Și pe mine mă lua tata cu bmw ul de la scoala!

„De ce de evitat strada ? Uite o blondă misto!”

„Asta vezi în fiecare zi și la scoala 11… nu înțeleg blochează strada ca să își lase/recupereze copii de la școală…”

„Chiar ma gândeam sa îl duc și eu pe fi-miu de la doua străzi distanță 🤣 mai mult durează să scoți mașina 🤣 se presupune ca elevii de acolo stau in apropiere …. Dar se topesc de la 3 picături”

Dacă s-ar putea să bage mașinile și in curtea școlii ar fi bine!

Ce mai mințeau unii acum vreo două luni că BUZAUL e pe primul loc la șomeri.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „VIDEO cu zeci de comentarii. „Și pe mine mă ducea tata cu BMW-ul”

 • Daca le pute circumscriptia scolara de la domiciliul real (nu cel declarat in mod fals), normal…

 • Vorbiți prostii, majoritatea nu numai ca nu sunt din cartier dar sunt de la 10-20 chiar 30 km de oraș. De ce se încalcă legea? Pai fruntașii satelor dacă au bani sa își naveteze geniile ce nu pot învața cu prostimea din sat, au banii necesari sa ,,sară,, cu atențiile cele mai consistente la ,,doamna,,. Doamna sare la domnul sau doamna derector și așa ca sute de copii ai fruntașilor țărani sunt binecuvântați de dascăli sa învețe la școale domnești iar străzile sa fie pline de mașinile primarilor, angajaților primăriilor țărănești, șefilor de post, medicilor veterinari și umani ce își aduc plozii ,,la cin’șpe’’ sau ‘’ un’șpe’’. Căutați voi pe cineva cu ceva stare in satele dimprejur și cu copii școlari la orele 8-9 ;11-12 ;17-18 și vedeți dacă ii găsiți. Ii găsiți in târlele de mașini de le vedeți in imagini. Chestie total ilegală ce ar trebui sa se soldeze cu sute de dosare penale.

 • Da, nesimțire, însă în primul rând din partea poliției, locale și rutiere. Adică mai mult decât nesimțire, băieții iau banii de pomană, banii noștri! Stau liniștiți cine știe pe unde, iar în trafic e ca in Vestul Sălbatic. Nu mai zic ce este mereu la jabbar: se parchează în gura intersecțiilor permanent, cel mai grav e că obstrucționează trecerea de pietoni, iar noi plătim structuri întregi de bugetari care bagă banii la bârdihan fără să își facă treaba și să dea amenzi și să ridice permise!

 • Așa este, o nesimțire crasă din partea unor parveniți, a unor fătălăi care la randul lor vor face din acei copii, tot niște fătălăi. Ar fi în stare să bage si mașinile în curte, dacă ar putea. Lăsați-i bă fătălăilor să meargă pe jos, în autobuze, cu colegii, să socializeze să simtă copilăria. Nu știu, de ce nu-i băgați în bule din plastic, să nu cumva să pățească ceva, viitoarele genii ale umanității?Poliția ca de obicei a dormit, în loc să amendeze acești melteni, care au dat dovadă de nesimțire totală, neavând nici cea mai mică scuză față de ceea ce au făcut. Tot așa mergeau și ei la școală când erau elevi, mulți dintre ei nici în căruță nu au mers în copilărie, acum au dat de mașini. Buzău, orașul mârlanilor!

 • O VESTE BUNA PENTRU BUZOIENI DE 1 IUNIE……AVETI INFOTRAFIC?????? SENZATIONAL .. PENTRU DEPASIRE COLOANA CIT SE STA PE DREAPTA DLOR POLITISTII…..DECI MAI MULTE CAMERE….SI AMENDA DACA CAMERELE SUNT DOTATE CORESPUNZATOR …ALOO REDACTIA NU MAI MODIFICA COEMNTARIUL SINCER A TRECUT ANUL 1989..SAU IN BUZAU……NU PREA

 • Bună ziua!
  Trebuie sa ne explice primarul toma despre aceasta situatie! Unde este fluidizarea traficului, decongestionarea acestuia? Parcarile, asfaltul, trotuarele si mult binele promis??? Nu se face nimic in Buzău! Unde sunt banii ăia mulți economisiți? Unde este apa de ploaie plătită? Unde este apa aia ieftină promisă? L-ati hulit pe Tescaru ca are salariu nesimtit., ăla măcar a făcut ceva bun, drept dovadă a fozt trimis la Capitală. Cine a rămas acolo??? Pagube. Ne cer nouă robineți când vin la o intervenție. Ditamai compania cu kaizer si nu au robineți.

 • Azi dimineata Urbis asfalta in Tintesti…..

 • „Azi dimineata Urbis asfalta in Tintesti…..”
  Păi, și ce era să facă?! Să stea degeaba dacă a terminat de asfaltat tot ceea ce era de asfaltat în municipiul Buzău?! Străzile și trotuarele arată impecabil, așa că s-au mutat în alte localități…
  Toma, ne crezi proști.

 • Alta e speța. Primăria Buzău e obligată să întrețină drumul județean după ce a oprit traficul greu pe podul de la Metalurgica și l-a direcționat pe drumul județean ca trece prin Țintești.

 • Nu, zău?! Auraș, și tu ne crezi proști?!
  Păi, poate asfaltează până la limita cu județul Ialomița pe acest principiu, că oricum Neagu nu este în stare de așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.