VIDEO. Cum arată cel mai prost drum județean

Așa arată cel mai prost drum județean din Buzău.

Imaginile ne-au fost trimise ieri de un cetățean care bate zilnic cu microbuzul de transport persoane drumul județean de la Scorțoasa spre Cănești și Chiliile. Asfaltul se termină după podul de la Gura Văii. Imaginile îi sunt cunoscute și lui Emanoil Neagu.

Azi, la Focus TV, șeful CJ Buzău a făcut anunțul:

„Promit că-l asfaltez. E unul din cele trei obiective prioritare pentru mine din acest mandat. Să punem asfalt între Scorțoasa și Chiliile. O să vedeți, mă voi ține de cuvânt. Am fost în campanie la ei la Chiliile, oamenii m-au făcut și cetățean de onoare…”

Neagu a mai spus că întâi se va reabilita drumul spre Vulcanii Noroioși de la Berca, iar apoi se va continua până sus la Chiliile.

Consecință

Atenție, anul trecut, Primăria Chiliile a asfaltat drumul de la Cănești – Șuchea – Trestioara – Crevelești până la Lacul Mocearu. Se va putea ajunge astfel mult mai ușor până la Plaiul Nucului (Lopătari).

loading...

7 comentarii la „VIDEO. Cum arată cel mai prost drum județean

 • Rușine să vă fie domnule Neagu. Avem cele mai proaste drumuri județene din țară, unele nefiind asfaltate niciodată.
  În ceea ce privește segmentul de drum județean dintre Scorțoasa și Chiliile, acesta este neasfaltat din 1986. Atunci s-a turnat ultima dată asfalt. Deci, în 35 de ani nu au fost în stare să îl asfalteze. Sunt sub 10 km de asfaltat.
  Pe de altă parte, drumul județean de la Berca la Scorțoasa trebuie refăcut integral, nu are fundație sau structură de rezistență.
  Atenție, Primăria Chiliile a asfaltat parțial drumul până la Lacul Mocearu pentru că primarul Zaman deține o pensiune pe malul lacului. De asemenea, în 2020 Primăria Chiliile a asfaltat o porțiune de vreo 600 de metri de drumul comunal în sătucul unde locuiește primarul. În rest, nu există asfalt. Nici apă potabilă, nici canalizare.
  Doar primarul prosperă de la an la an, iar Neagu la fel.
  Neagu nu merită să fie cetățean de onoare al comunei Chiliile pentru că nu a făcut nimic pentru chilieni.
  Rușine PSD!

 • Nu va asfalta niciun drum. Minciuni si promisiuni. Atat! Pentru interesul lor!
  Suntem condusi de 31 de ani de prosti si hoti. Macar daca eram condusi de destepti si hoti.
  Nu pot sa cred ca in 2021 inca mai exista drumuri neasfaltate, dar cred ca cineva ne vrea prosti, inapoiati, obedienti.

 • Aha… Carevasăzică primarul ăsta de la Chilii de acolo, Zaman sau cum îl cheamă, de-aia l-a făcut CETĂŢEAN DE ONOARE pe Neagu, că i-a asfaltat doar lui porţiunea de drum de vreo 600 de metri, cât să poată să ajungă cu maşina la pensiunea pe care o are ???
  În timp ce amărâţii ăia de acolo, oamenii comunei, stau tot cu nenorocitele de drumuri şi condiţii de acum 200 de ani, izolaţi şi rupţi de civilzaţia actuală ???
  Măi, măi, măi… Nu-mi vine să cred în ce judeţ ÎNCĂ trăim !

 • Parțial corect!
  Drumul este parțial asfaltat până la Lacul Mocearu, acolo unde primarul are o pensiune. În zonă se practică vânătoarea, iar cazarea se face la pensiunea primarului. Conducerea PSD este oaspete periodic… Și nu numai…
  Nu se poate ajunge la Lopatari pe acel drum, nefiind asfaltat în totalitate, dar și datorită terenului, care este greu accesibil.
  În 2020 primăria a asfaltat vreo 600 de metri de drum comunal în altă parte, adică în sătucul unde locuiesc primarul și membrii familiei lui. Drumul leagă nimic de nimic și este foarte îngust.
  În restul comunei, noroi ca odinioară.
  Zaman este la al patrulea sau al cincilea mandat ca primar. Nu are niciun contracandidat, aparatul PSD fiind foarte puternic în zonă.

 • „Promit că-l asfaltez”. Cum adică, tov. Neagu? Îl asfaltezi pe banii tăi? Îl asfaltezi că așa vrei, nu pentru că este nevoie?
  Asta-i mentalitate de stăpân, de pesedist.
  Oricum, nu cred nimic din ceea ce spui tov. Neagu.

  P.S. Pentru cine nu știe tov. Neagu deține ditamai vila cu piscină pe Valea Buzăului. Bugetar fiind…

 • Asa ati promis si in campania de la Lopatari, este neaparat nevoie de interventie la Dj 203 K cunosteti f bine situația, am inteles din raspunsurile dvstră ca este o anumită firmă care se ocupă de întreținere pe acest tronson, nu sa luat nici o măsură, este neaparat nevoie de un tub de traversare la capatul podului dintre Satul Luncile si Plaiul Nucului, poate găsiți o solutie .

 • Acum câteva zile am venit de la Șuchea îți blestemi zilele ocolești o groapă dai in 4 în viața mea nu mai merg la vot săi mai voteze dracu că de jmenari și de țepari m-am saturat îmi aduc aminte de promisiunile Domnului Neagu nu are cuvînt sa văzut cu inca un mandat rude de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.