VIDEO Cum lucrează noul utilaj al Urbis pe str. Oltului

Mai multă viteză pentru muncitorii de la Urbis Serv la montajul bordurilor după achiziția în toamna anului trecut a unui utilaj specific.

Dispozitivul este prevăzut cu un braț flexibil care prinde cu ajutorul vidului bordura și o așază fix în locul dorit de muncitor – vezi VIDEO mai jos.

Utilajul poate fi văzut la treabă în aceste zile pe strada Oltului, care va fi reabilitată complet – trotuare, carosabil, spații verzi.

După Oltului, echipa fixată în acea zonă va continua cu străzile Constituției și Orizontului pentru a se crea o relație facilă dinspre Micro XIV înspre zona centrelor comerciale.

Pe lângă echipa de pe Oltului, Urbis Serv mai are în lucru încă trei. Una în Micro XIV pe Aleea Paltinilor (resistematizare zonă, spații verzi, asfaltare), una pe Pompiliu Ștefu (asfaltare stratul doi) și una pentru plombări (azi, în zona străzii Viitorului).

S-a asfaltat și str. Pompiliu Ștefu – bucata dintre Liceul Agricol și Col. Buzoianu

Primarul C-tin Toma a anunțat că în ciuda reducerii bugetului, nu va limita fondurile necesare investițiilor și modernizării Buzăului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.