VIDEO. Descidere a poliției la o nuntă de rromi în jud. Buzău

„Jumătate afară, jumătate acasă!”.

E decizia pe care au luat-o polițiștii buzoieni după ce au descoperit, în patrulare, că la un cort de nunți de lângă orașul Buzău se ține o nuntă de rromi.

Pentru ca nunta să nu fie închisă complet, participanții au trebuit să se conformeze. Cortul a fost golit, iar jumătate dintre nuntași au trebuit să părăsească incinta (vezi VIDEO mai jos).

Pe durata stării de urgență, evenimentele private din spațiile închise se pot desfășura cu maximum 20 de persoane, iar cele din aer liber cu maximum 50 de persoane (cu respectarea regulilor de distanțare fizică).

loading...

4 comentarii la „VIDEO. Descidere a poliției la o nuntă de rromi în jud. Buzău

  • Am putea vedea des normalitatea daca sefii din Politie nu ar pupa umili mainile pline de ghiuluri !
    Cred ca parintii lor, care au plans cand si-au vazut copiii la absolvire, in uniforma, s-ar rasuci in mormant vazand in ce stadiu de degradare umana au ajuns acum !!!
    🙁

  • Corect,Cataline!Asta-i coruptia si servilismul romanesc!Cunosteam un plt adj ,deci nu ofiter ,care avea un caiet de ala de 200 file ,comunist,in care scria tot ,si laptele pe care-l sugeau puradeii ,si tot neamul lor!Tot ce misca in zona lui!Acum nema !Asa s-a vrut!

  • Sunt nunti peste tot , si astă-seară am vazut la Complex Magura, complex Belvedere etc. Peste 50 persoane….

  • S-au intors „valorile” din afara.. de la munca „cinstita” … la ce va asteptati? Sa stea cuminti? Asta nu-i nimic… stati sa ramana fara $$$ …sa vedeti ce iese. Cu astia coborati din copac n-ai ce discuta, doar actiona. Ei nu doresc a se integra desi s-au cheltuit sume enorme si degeaba. Asa sunt ei… „stalpi ai societatii”… care se cred stapani peste romani. Si nu … nusuntem noi rasisti, ei sunt daca stati sa va ganditi bine. Ei actioneaza in mod ofensiv. Noi daca ne vaitam de ei …imediat urla „discriminare” bietii de ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.