VIDEO: Faza zilei la Buzău! Iată-l pe medicul Zoican, șeful de la UPU, pocnind cu biciul în fața CJ Buzău

Faza zilei de la Buzău a fost reușită de năzdrăvanul Adrian Zoican.

La ieșirea din sala de ședințe, consilierii județeni au fost așteptați în fața clădirii de mai mulți colindători veniți din județ.

În timp ce colindătorii de la Mânzălești dansau capra în fața consilierilor și a președintelui Neagu, poznașul Zoican a împrumutat biciul de la un copil venit de la Gura Teghii.

Șeful de la UPU, cel mai popular dintre consilieri, a arătat că se pricepe și la asta, după cum se poate vedea din clipul amuzant de mai jos.


„Da, știu să pocnesc cu biciul din copilărie. La Begu am învățat și la Pănătău. Tătăl meu a fost inginer la IEELIF, la îmbunătățiri funciare. În vacanțe mă lua cu el pe la țară, pe unde avea lucrări. Nu stăteam în vagon cu muncitorii, oamenii mă luau pe la ei pe acasă. Eram copil de trupă cum ar veni, mă duceam și cu vacile, am avut o copilărie frumoasă. Atunci am învățat să pocnesc și cu biciul. Azi mi-a fost dor, de-asta l-am luat de la copilul ăla, ați văzut că încă nu am uitat”, ne-a spus mai apoi Zoican.

loading...

3 comentarii la „VIDEO: Faza zilei la Buzău! Iată-l pe medicul Zoican, șeful de la UPU, pocnind cu biciul în fața CJ Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.