VIDEO! Iată cît de frumos arată acum centrul Buzăului filmat din turnul primăriei

Clipul de mai jos a fost filmat în această seară din turnul Palatului Comunal după aprinderea iluminatului festiv din oraș.

Plasa de lumini este superbă, iar urmărind clipul către Bd. Unirii, strada T. Vladimirescu și Aleea Trandafirilor parcă nu-ți vine să crezi că e vorba despre orașul Buzău.

loading...

Un comentariu la „VIDEO! Iată cît de frumos arată acum centrul Buzăului filmat din turnul primăriei

  • Te rog frumos ,Auraș ,lasă-mă să spun și eu două vorbe ,acum la ceas aniversar .1 Decembrie s-a încetățenit la noi la români ca o zi a curățeniei și a primenirii ,vestind sosirea iernii ,când totul este alb și imaculat .Asta spune foarte multe despre români și țara noastră România .Așa a fost să fie ,să se lege toate .Și tot românul să se veselească .E perioada aceea din an în care nu mai ținem cont de nimic ,și dacă mai e un pahar de vin fiert sau țuiculiță ,nimeni nu sedă înapoi ,Horim și ne veselim .Eu unul mi-am propus să nu mă mai supăr cu nimic ,orice-ar fi .Mai lasă-le-ncolo de necazuri ,și griji ,viața-i frumoasă băieți ,nu ?Parcă așa-i cântecul .Și esențialul .Să ne iubim țara și neamul .Pentru că toți când ne-om duce tăt aici om vigni .Sărbători cât mai îmbelșugate buzoieni ,români și româncuțe și La mulți ani !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.