VIDEO. Iată cum funcționează utilajul pentru scoaterea rădăcinilor copacilor tăiați

Tehnologie. Ceea ce doi muncitori cu sapa și târnăcopul ar fi făcut în câteva ore este terminat într-un minut de utilajul închiriat de la o firmă din București (vezi VIDEO mai jos).

E vorba de îndepărtarea rădăcinilor copacilor tăiați ieri de muncitorii de la „Spații Verzi”.

Utilajul este prevăzut cu un burghiu de aproape un metru care fărâmițează și scoate din pământ rădăcinile copacilor pentru a pregăti astfel plantarea unora noi.

În total, în centrul orașului (str. Independenței, T. Vladimirescu, Aleea Trandafirilor și Bd. N. Bălcescu – în fața tribunalului) sunt 95 astfel de casete din care au fost îndepărtați vechii copaci pentru a fi plantați unii mai tineri, cu o coroană de o mai mare valoare urbană.

Citește și articolul: Toma îl amenință pe Tescaru cu nucleara! „Ne retragem de la ei! Facem o companie de apă doar pentru orașul Buzău și scădem prețurile”

 


Citește și articolul: HORROR! Au apărut imaginile cu buzoianul care spulberă o familie pe zebră. Viteză, frână ioc, pietoni zboară prin aer

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „VIDEO. Iată cum funcționează utilajul pentru scoaterea rădăcinilor copacilor tăiați

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.