UPDATE: Iată imagini din urmă cu cinci minute. Giratoriul de la urcarea pe podul de la Drăgaică a trecut testul

Update:

Clipul video de mai jos a fost filmat în urmă cu câteva minute în noul sens giratoriu înființat la urcarea dinspre oraș pe podul Drăgăicii.

Temerea reporterului buzoienii.ro era că va întâlni la ora de trafic maxim între 15.30 și 16.15 o coloană uriașă pe toată întinderea podului și mai departe.

Surpriză însă. În anumite momente, se întâmplă ca pe bucata de pod cu sensul înspre oraș să nu fie nicio mașină. Deci, nici vorbă de o coloană întinsă de mașini.

Pare că în aceste condiții, giratoriul a trecut testul iar soluția e una viabilă.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

La miezul nopții a fost înființat noul giratoriu de la intersecția dintre Podul Drăgăicii și Bd. 1 Decembrie.

După cum se poate observa din clipul video postat mai jos, la această oră circulația se desfășoară fluent, timpii de așteptare fiind mai mici decât înainte.

Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla după ora 15.00 atunci când sutele de mașini ale lucrătorilor din Zona Industrială se vor întoarce, pe pod, de la serviciu.

Din comentariile postate pe facebook la acest articol, șoferii sunt favorabili înființării acestui giratoriu, cu rugămintea de a se reduce puțin din diametru.

Pentru a ajuta la buna desfășurare a traficului, la fața locului se va afla în permanență azi un echipaj al Poliției Locale.

Agentul a precizat că azi-dimineață când traficul s-a desfășurat preponderent către Zona Industrială nu au fost probleme  și că, în opinia sa, înființarea acestui giratoriu e o idee bună.

loading...

5 comentarii la „UPDATE: Iată imagini din urmă cu cinci minute. Giratoriul de la urcarea pe podul de la Drăgaică a trecut testul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.