VIDEO. Iată focul de artificii! Brad, plasă și tunel de lumini!

Imagini superbe ne-au parvenit de la Nehoiu, semn că e cu putință a se face frumos de sărbători nu doar în orașul reședință de județ (Buzău).

Nehoienii au parte în acest an de un superb brad cu stea în vârf (culori predominante alb și roșu), plasă și tunel de lumini plus alte diverse decorațiuni.

Ba, mai ceva ca la Buzău, la Nehoiu s-a lăsat și cu foc de artificii la inaugurarea iluminatului festiv (vezi VIDEO mai jos).

Inclusiv clădirea primăriei a primit o plasă de lumini, astfel că noaptea centrul orașului de munte e o feerie de lumini.

Sincere felicitări pentru conducerea localității, tânărul primar Ionuț Milea și cei care au lucrat pentru amenajarea iluminatului festiv.

Mai jos s-a inserat și un cip VIDEO cu focul de artificii: 3,2,1, start!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Copii și părinți sunt așteptați azi la ora 16.00. Intrarea este gratuită CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

 

loading...

7 comentarii la „VIDEO. Iată focul de artificii! Brad, plasă și tunel de lumini!

 • Afara vopsit gardul Auras, cu sume de la bugetul local, deloc neglijabile ! Te invitam sa-ti aratam gunoi neridicat de saptami bune ori aruncat prin toate locurile din lipsa de interes a autoritatilor locale, in frunte cu acelasi primar !

 • Auras, Dora Gaitanovici, eleva la prestigiosul colegiu pe care l-ai absolvit, este in semifinale la Vocea Romaniei ! Dar probabil asta nu este o stire pentru tine decat atunci cand vreun primar destoinic, de genul celor celor ce cu vasnica mandrie le ridici zilnic osanale are vreo contributie glorioasa !

 • Stie asta micul sa faca sa dispara bugetul primariei in buzunarele care trebuie pentru nimicuri nefolositoare… o sa ajunga mare in partid daca va continua asa.

 • Pentru necunoscatori, primarul Ionut Milea si socrul sau sunt condamnati intr-un dosar in care au furat sute de mii de lei din banii primariei, impreuna cu fostul primar si apoi au sustras documentele sa ascunda faptul ca au folosit banii publici sa isi umple conturile propriilor firme.
  Deasemenea au niste probleme in legatura cu niste zeci de hectare de padure care au ajuns in posesia lor la fel de ilegal.

 • „Reporterul ” este din nou incoltit prin comentarii de catre unii cititori carora nu le pica bine la stomac odele si osanalele publicate constant pe acest site…
  🙂
  De vazut pentru cat timp comentariile „ostile” vor rezista in fata cenzurii administratorului site-ului…
  🙂

 • Daca este bine platit…de ce nu ar face asemenea publicitate sefilor lui. V-am pupat.

 • Prostitutia intelectuala este tot o forma a prostitutiei. Problema este ca aceasta contribuie, cu buna stiinta, la indobitocirea constanta a unui popor si asa din ce in ce mai needucat, daca inca nu isi da seama unde se afla, avand toaleta inca in fundul curtii la aproape 30 de ani de caderea comunismului ! Ce zici Auras ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.