Video: Iată momentul în care patru cățeluși sunt abandonați pe trotuar! Emoții mari pentru cei care i-au abandonat! Pot fi identificați!


Un cititor ne-a trimis azi la redacție imagini explicite (vezi mai jos), surprinse ieri după-amiază, cu momentul exact al abandonului pe trotuar a patru cățeluși.

Cei patru cățeluși

„Reparam ceva pe la mașină când am auzit un chelălăit. Când m-am uitat mai bine era un cățeluș. Mi-am văzut de treabă, apoi am auzit iar, din altă parte. Am ridicat capul și am văzut alți doi cățeluși pe stradă. M-am apropiat, atunci am văzut un sac de rafie pe trotuar. În sac mai era un cățeluș, ăsta era rănit la un picior și se deplasa mai greu. I-am luat pe toți patru la mine în curte ca să nu dea vreo mașină peste ei. Peste vreo două ore mi-a căzut fisa. Ia să mă uit pe înregistrarea camerelor de supraveghere. În cinci minute mi s-a devoalat tot filmul. Am văzut cum cățelușii au fond abandonați dintr-un Mercedes A Class. O domnișoară i-a scos din mașină și i-a lăsat acolo. Apoi mașina a plecat. Îmi pare rău dar pe înregistrare nu se observă numărul de înmatriculare”.

Cățelușii au fost ținuți peste noapte în casă după care, dimineață, au fost predați către serviciul de ecarisaj.


Pentru cei care i-au abandonat pe cățeluși de acum încep însă emoțiile.

Abandonul cățelușilor e infracțiune și se pedepsește cu amendă penală sau 3 luni de închisoare.

Ghinionul celor care i-au abandonat e că altcineva care locuiește pe stradă ne va furniza în câteva minute numărul complet al autoturismului Mercedes, iar apoi poliția îi va identifica lesne.

Deocamdată ne lipsește o singură literă din numărul complet, dar în curând o vom avea și pe aceasta după ce deținătorul imaginilor se va uita și pe o altă cameră.

Citește și articolul: Acum. Bătaie într-un grup de romi pe Bd. Unirii

Deocamdată avem atât: BZ – 08 – FW(?  probabil C).

Iată mai jos clipul video cu momentul în care autoturismul Mercedes vine dinspre strada Prutului pe Vasile Conta. Pe Vasile Conta sunt lăsați cățelușii, iar apoi autoturismul pleacă pe Vasile Conta înspre Constituției.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Video: Iată momentul în care patru cățeluși sunt abandonați pe trotuar! Emoții mari pentru cei care i-au abandonat! Pot fi identificați!

  • In 14 zile in serviciul de ecarisaj ii vor eutanasia.:( I-a trimis la moarte sigura.

    Răspunde
  • daca la noi in romania sunt persoane care au facut crime de om si nu au fost sanctonati si credeti ca vor fi sanctionati pentru catei?chiar daca legal ar trebui ,daca are mercedes are si bani si cu bani se rezolva orice neregula fie ea si penala

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.