(video) Iată raportul săptămânal către buzoieni al primarului C-tin Toma

Vă salut, dragi buzoieni!
Am avut o săptămâna foarte interesantă și promițătoare pentru viitorul orașului nostru.
În primul rând, am avut o întâlnire foarte onorantă în biroul meu cu domnul Prim-ministru Sorin Grindeanu, cu domnul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc și cu domnul deputat Marcel Ciolacu, liderul grupul
PSD din Camera Deputaților și președinte al filialei județene PSD.
S-a discutat despre problemele actuale și despre viitorul orașului nostru.
Am fost asigurat că vom avea tot sprijinul Guvernului și al Parlamentului în rezolvarea fiecărei situații
prezentate.
În al doilea rând, am lansat în dezbatere publică proiectul de buget local 2017. Vom avea cca. 10 mil. euro investiți din surse proprii într-un singur an în Buzău, ceea ce va fi un record istoric! Buzăul are nevoie de multe investiții!
În rest, munca de zi cu zi pentru a face din Buzău un oraș mai locuibil.
Vă mulțumesc pentru încredere și vă doresc numai bucurii!

Vă salut, dragi buzoieni!Am avut o săptămâna foarte interesantă și promițătoare pentru viitorul orașului nostru.În primul rând, am avut o întâlnire foarte onorantă în biroul meu cu domnul Prim-ministru Sorin Grindeanu, cu domnul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc și cu domnul deputat Marcel Ciolacu, liderul grupulPSD din Camera Deputaților și președinte al filialei județene PSD. S-a discutat despre problemele actuale și despre viitorul orașului nostru. Am fost asigurat că vom avea tot sprijinul Guvernului și al Parlamentului în rezolvarea fiecărei situațiiprezentate. În al doilea rând, am lansat în dezbatere publică proiectul de buget local 2017. Vom avea cca. 10 mil. euro investiți din surse proprii într-un singur an în Buzău, ceea ce va fi un record istoric! Buzăul are nevoie de multe investiții! În rest, munca de zi cu zi pentru a face din Buzău un oraș mai locuibil. Vă mulțumesc pentru încredere și vă doresc numai bucurii!

Posted by Constantin Toma on 6 Martie 2017

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.