VIDEO. În misiune cu portbagajul deschis!

Imagini amuzante surprinse de Media Tas Buzău.

Un polițist a plecat în misiune din sediul de pe str. Plevnei cu portbagajul deschis.

După o sută de metri, polițistul probabil că a privit în oglinda retrovizoare (vezi VIDEO) mai jos.

A fost prilej de amuzament la nivel național, după ce imaginile au fost difuzate de televiziunile centrale.

Unii buzoieni, mai cârcotași, au atras atenția că Loganul poliției a mers nițel și pe contrasens (până în intersecția cu Libertărții).

Citește și:

loading...

5 comentarii la „VIDEO. În misiune cu portbagajul deschis!

 • Nu e chiar așa amuzant, pe vremea când aveam Matizul, m-am trezit pe Plevnei, chiar lângă sediul „instituției”, față-n față cu un boulean d-ăsta de polițist care circula pe interzis/contrasens cu tupeu si viteză… cât p-aci să facem „buba”.

  Ce credeți, cine ar fi fost vinovat până la urmă?

 • Nu cred ca a privit in retrovizoare deloc.
  Dupa imagini e destul de clar ca a vazut in bord aprins martorul de usa deschisa, apoi in mers se vede ca a deschis usa soferului si a inchis-o iar crezand ca de la usa lui e martorul aprins. Abia dupa ce a vazut ca martorul tot aprins sta s-a oprit si a vazut portbagajul deschis.

 • Loganul nu are martor in bord pentru portbagaj deschis.
  În rest, nu este nimic amuzant. Doar unii frustrați care filmează orice li se pare amuzant.

 • Asa, si care ziceai ca se intreaba de ce a mers pe contrasens si nu peste masinile de pe banda lui, ca la concursurile monster truck? Si care (acelasi, oare?) ziceai ca se intreba de ce n-a oprit imediat sa blocheze banda ca sa inchida portbagajul si s-a dus pana unde a avut loc sa traga pe dreapta? Zi-ne si noua cin e, sa radem si noi de el. Sigur nu sunt politistii cele mai inteligente persoane, dar sunt genii pe langa asta cu ideile mentionate…

 • Partea mai grava e ca acela care isi punea astfel de intrebari probabil ar fi incercat sa isi tina banda la milimetru, jerpelind masinile parcate, apoi fugind, sau ar fi oprit masina in mijlocul drumului ca sa isi inchida portbagajul, intr-un cor de injuraturi ale celor din spate lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.