VIDEO. Înspăimântător! Vântul bate atât de tare, firele se lovesc și fac arc electric

E o filmare făcută de un angajat Electrica.

Arată de ce unele localități din jud. Buzău nu au curent.

Vântul bate atât de tare pe câmp încât firele se lovesc între ele și fac arc electric.

Bubuiturile sunt înspăimântătoare:

Din cauză că se lovesc între ele, firele fac arc electric și declanșează protecția din stațiile de transformare.

Localitățile rămân în acest fel fără energie.

Ultimele 24 de ore au fost un chin pentru angajații Electrica Buzău, nevoiți să lucreze în condiții extreme pentru remedierea defecțiunilor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „VIDEO. Înspăimântător! Vântul bate atât de tare, firele se lovesc și fac arc electric

 • Sa ii spuneti domnului de la electrica ca sunt niste dispozitive care se pun sa nu se mai intample asa .dar cine sa le pune ei stiu doar sa factureze.

  Răspunde
  • … se pun niște izolatori între fire ca să nu se mai atingă…dar cine să facă investiții dacă s-au împărțit in ‘jde mii de firme și firmulițe!….banul de la bizon să iasă!…

   Răspunde
 • Se stie ca in zona vantul poate bate cu putere.
  Sigur exista o solutie tehnica pentru a preveni astfel de probleme.

  Răspunde
 • Vă dați seama ce descoperire epocală va fi cablul pentru energie electrică îngropat, (și) extraurban?!? Eu aș echivala-o cu Creștinismul și civilizațiile extraterestre, și chiar sper la o zi națională liberă și plata dublă pentru angajații neputiincioși. Aș adăuga obligația,fără consecințe legală, pentru conducerea ăstora cu furnizarea (care nu investesc în infrastructură, că profit!) la câte 3 cravașe pe spinare de cap de consumator, să nu mai bată doar vântul-n sârme.

  Răspunde
 • „Uite-ne cum nu investim nici macar minimum necesar in infrastructura si va jefuim cu facturile, VIDEO inspaimantator, ne-recomandat celor cu facturi astronomice!”

  Răspunde
 • OB!, sa ingropi cablurile electrice, mai ales extraurban, pe distante asa lungi, aduce niste costuri enorme. Puteau face, totusi, niste minime investitii in niste mingi de-alea izolatoare din loc in loc, alea aproape ca nu costa nimic. La fel, ar putea toaleta mai bine vegetatia. Sunt si lucruri ieftine ce se pot face, nici macar atat nu fac jefuitorii astia care iau si pielea de pe noi. Se produce energia cu nimica toata si la noi ajunge la preturi astronomice.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.