VIDEO „Ne e frică de coronavirus! Plecați de aici cu ele!”

Scandal azi în Simileasca pe strada Depozitului.

În jur de 50 de localnici au pornit un conflict ad-hoc împotriva autorităților.

Motivul ? Localnicii au observat azi că mai mulți muncitori au început pregătirea celor patru containere pentru a găzdui viitorii suspecți/bolnavi de coronavirus.

Persoanelor care locuiau în module li s-a solicitat să-ș strângă lucrurile. Li s-a găsit o casă în apropiere, pe strada Lăstunului

„Nu suntem de acord. De ce să-i aducă la noi p-ăștia cu coronavirus ? Autoritățile fie să ia containerele de aici, fie să nu aducă aici bolnavi sau suspecți”, au reclamat localnicii, destul de zgomotos.

La fața locului au fost trimiți jandarmi, polițiști locali și naționali, plus reprezentanți de la Fondul Locativ. Vezi VIDEO mai jos.

Veste bună

Spiritele s-au calmat după intervenția viceprimarului Ionuț Apostu. Acesta i-a anunțat pe localnici că toate cele patru module vor fi luate și mutate în curtea Spitalului Gârlași (Boli Infecțioase) de pe strada Plevnei.

Concluzie:

„Uite că oamenii n-au protestat degeaba. Au câștigat în demersul lor”, a remarcat un jurnalist prezenta la fața locului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „VIDEO „Ne e frică de coronavirus! Plecați de aici cu ele!”

  • Mda… E clar ! Dacă la DOAR un singur buzoian depistat (până acum) se face atâta tărăboi, imaginaţi-vă, oameni buni, ce atmosferă va fi în Buzău atunci când, Doamne fereşte, vor mai fi depistaţi şi alţi buzoieni… cu temutul coronavirus !!!
    Se va produce un HAOS şi un TĂRĂBOI cum poate doar la Revoluţie am mai văzut !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.