VIDEO: Oamenii chiar muncesc din greu. Tiruri și autoturisme eliberate!

Jandarmii buzoieni, cu sprijin inclusiv de la colegii din Prahova, s-au băgat în această dimineață la ce-i mai greu.

Deszăpezirea la lopată a mașinilor și tirurilor blocate de ieri pe E85 în cea mai grea zonă, la Crucea Comisoaiei:

În primele două ore de muncă cei 80 de jandarmi au eliberat trei tiruri și unsprezece autoturisme. Vedeți mai jos în ce condiții (cât de tare bate vântul):

În plus, jandarmii buzoieni le oferă celor blocați apă și alimente:

Citește și:

loading...

6 comentarii la „VIDEO: Oamenii chiar muncesc din greu. Tiruri și autoturisme eliberate!

 • Nu se vede nici măcar un șofer care sa ajute jandarmii și militarii la deszăpezirea propriei mașini…. Probabil au fost luați prin surprindere ca și autoritățile de atâta zăpadă….

  Răspunde
 • Nu ne surprinde nepăsarea tuturor boșșilor care stau și gândesc la mandatele următoare!dar ar trebui huidui-ți când vin și cerșesc voturi!

  Răspunde
  • Cel mai performant utilaj achiziționat de guvernanți pentru deszăpezire: jandarmul cu lopata. Rușine să le fie! Halal țară!

   Răspunde
 • Ăștia sunt aia speciali huliți de cei care așteaptă în mașină să fie „eliberați”. Jandarmi, militari, polițiști, chemați de acasă noaptea pentru a face treaba celor pe care „eliberații” i-au ales să facă treaba asta, și n-au făcut-o. Bine că a ieșit bine.

  Răspunde
 • Armata, Politia, Jandarmeria, Pompierii, pe ei ii pupati in spate si-i laudati doar cand aveti nevoie de ei. In rest va lamentati ca au „pensii speciale”, ca „iau bani multi si nu fac nimic” si alte asemenea mizerii !
  Ca sa fie lucrurile clare: institutiile militare nu au avut, nu au si nu vor avea pensii speciale. Se numesc pensii de serviciu pe care s-au platit contributii, singura diferenta fiind ca aceste contributii s-au calculat si retinut pe intregul fond de salarii al unitatii/subunitatii si nu individual, ca in viata civila.
  Sa traiasca primarita de la Craiova, Olguta-cea-savanta, ca „datorita” ei s-a creat aceasta confuzie mizerabila!

  Răspunde
 • Si cum se numesc pensiile militare de 10-15 mii lei, uzuale de altfel, in conditiile in care au avut salarii la jumate inainte de pensionare ?!
  Aud ?!
  Las-o ca behaieeee…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.