VIDEO. Primarul din Beceni, acuzat că a sărit la bătaie. Primar: „Mi-au speriat copiii cu ATV-ul!”

Imagini regretabile primite la redacție în care primarul din Beceni, Adrian Burlacu, și fratele său, Florin Burlacu, sunt acuzați că au agresat doi tineri (unul fiind fiul fostului primar).

Patru combatanți:

1) Adrian Burlacu – primar (vezi figură în foto de mai jos)

2) Florin Burlacu – frate primar (cel cu pumnul încleștat, vezi foto de mai sus)

3) Ovidiu Constantin – geacă albastră (fiul fostului primar)

4) Dragoș Roman – geacă roșie (prieten cu Ovidiu, fiul fostului primar)

Incidentul s-a produs la Bisoca, unde s-au întâlnit cele două tabere. Cea a actualului primar (Burlacu) cu cea a fostului primar (Constantin)

Mai jos, sunt publicate declarațiile referitoare la incident ale celor două părți implicate.

Cum explică Ovidiu Constantin (fiul fostului primar) ce s-a întâmplat

„Vă scriu din dorința de a relata o întâmplare de care am avut parte din nefericire astăzi. O plimbare de weekend cu familia la munte s-a terminat cu agresiuni fizice din partea primarului PNL din Beceni.
Ieri, duminică, în jurul orei 15:00, m-am deplasat cu prietena mea, fratele și prietena lui, mama și Dragoș, un prieten, spre comuna Bisoca, Jud. Buzău cu mașina personală si ATV-ul în căutare de zăpadă. Ajunși aproape de zona Lacuri din Comuna Bisoca, ne-am intersectat pe drum cu Adrian Burlacu (primarul Comunei Beceni), angajații săi, unii dintre consilierii PNL și familiile acestora. Fară să ne salutăm sau să schițăm vreun gest, ne-am văzut de drum. Am mai mers 500 de metri, până la terminarea drumului, într-o zonă izolată, înconjurată de pădure, unde am parcat. Fratele meu și prietena lui au plecat cu ATV-ul, la mașină am rămas eu, mama și prietena mea, plus Dragoș.
În jur de 15:30, patru indivizi s-au apropiat de noi: primarul Adrian Burlacu, Florin Burlacu – fratele primarului (cunoscut om de afaceri din comună) și doi angajați de-ai lor. Adrian Burlacu începe o „conversație” spunând: „Ce faceți băieți?”, iar apoi îmi aplică un pumn. Fratele primarului, Florin Burlacu, îl atacă pe Dragoș. În acest timp, iubita lui Ovidiu primește o palmă ‘‘din greșeală’’ din partea primarului. Mama a intervenit să aplaneze conflictul, dar aceștia nu au încetat, ba chiar au îmbrâncit-o și pe ea.
Conflictul a degenerat, cei doi frați nu s-au oprit, noi ne-am dat seama că scena trebuie filmată. Iubita mea a încercat să filmeze, dar angajații primarului au îmbrâncit-o și au încercat să-i smulgă telefonul din mână. A reușit să filmeze doar o mică parte la final. În momentul în care Adrian Burlacu a observat că este filmat, a încetat agresiunea fizică și a plecat încercând să-și ascundă fața”.

Ad. Burlacu, primar Beceni: „Mi-au speriat copiii cu ATV-ul. Înainte de fi primar sunt tată!”

„Ieri eram cu familia și prietenii la săniuș în Bisoca, asa cum am fost și sâmbătă. Stăteam liniștiți și relaxați când și-au facut aparitia ATV- urile si masinile de teren ale domnului Constantin, fostul primar al comunei Beceni. Copiii s-au speriat destul de rau cand acestia au inceput sa faca drifturi și alte scheme pe acolo ca să ne deranjeze. La rugamintea de a își vedea de drumul lor acestia au aratat semne obscene si au adresat cuvinte greu de reprodus in fata copiilor si a sotiilor noastre. Înainte de a fi primar, sunt tata a 2 copii mici și soț asa ca este normal sa îmi protejez familia când copiii de bani gata ai fostului primar își dau în petec și îmi jignesc familia. Nu a existat o bătaie asa cum spun acestia, ca dovada ca nici politia nu a considerat ca trebuie sa se deplaseze la fata locului. Ba chiar am încercat sa ii liniștesc pe toți astfel încât sa ne vedem de ale noastre. De când am ajuns la Primărie am început sa verific lucrările și contractele din trecut făcute de fostul primar deoarece acesta s-a opus în Consiliul local unui audit extern. Am descoperit mai multe nereguli si am făcut mai multe plângeri, tocmai de aceea fostul primar și familia sa încearcă sa ma intimideze sa provoace astfel de întâmplări. Ii anunț ca oricâte amenințări voi primi, nu ma voi opri din a descoperi neregulile făcute în trecut”.

Actualul primar de la Beceni, Adrian Burlacu, alături de familia sa

Citește și:


loading...

2 comentarii la „VIDEO. Primarul din Beceni, acuzat că a sărit la bătaie. Primar: „Mi-au speriat copiii cu ATV-ul!”

  • Niște țărani, dom’le.
    Acesta este nivelul unora, foarte redus.

  • De pe urma vechiului primar se vede ceva in comuna, sunt curios ce va face noul primar. Până acum a facut doar scandal si mizerie, rezultata de la depozitul de materiale de constructii pe care i-l detine fel. Burlacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.