VIDEO. Protest al membrilor de partid pe Calea Eroilor

Preț de câteva minute benzinăriile OMV de pe Calea Eroilor și, mai apoi, de la podul Mărăcineni au fost blocate de membrii AUR Buzău.

Pe lângă Austria, de la megafon au fost criticați și politicienii de la putere, PSD, PNL și UDMR (vezi VIDEO mai jos):

Astfel de acțiuni ale AUR s-au organizat și în alte locuri din țară.

Unii le-au lăudat („bravo lor, sunt români cu onoare și curaj”), alții le-au criticat („o inepție, la benzinăriile alea sunt angajați români, nu așa trebuie procedat”).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „VIDEO. Protest al membrilor de partid pe Calea Eroilor

 • degeaba fac ei joc de glezne că mai tarziu tot ei vin cu gipanele sa le faca plinu la OMV
  stii ce zic?

  Răspunde
 • Tiganie tipic romaneasca, ce nu rezolva nimic. De ce nu s-au dus la tradatorii care le-au dar resursele prin contracte dezavantajoase si pe perioade prea lungi?

  Răspunde
 • Pana la urmă Mocanul ii coordonează. Il vad si pe domnul Jercan fost militia acum pensionar si trecut pe la toate partidele unde este ros hop si el un fel de Vlase.

  Răspunde
 • Privatizarea Petrom a fost condiție pentru începerea negocierilor de aderare la UE. Acum nu ne mai convine? Evident că nu! Era inevitabil să se ajungă la xenofobie. Mirarea mea este, de ce așa târziu!

  Răspunde
 • „Curvele” din politica romaneasca sunt ofuscate de comportamentul „curvelor” din politica europeana?!! Inseamna ca ale noastre „e” si proaste, daca e sa fim seriosi, echidistanti si realisti.
  De curand si ambasadorul Austriei in Romania i-a dat cu flit lui Iohannis, si-a trimis adjunctul la adunarea cu ceilalti ambasadori ai statelor din UE la Bucuresti, intr-o totala si logica zeflemea, in special ca s-a discutat si despre placuta suedeza data/luata cu Shenghen. In sfarsit incepem sa avem soarta pe care ne-o meritam, pentru toti neavenitii impinsi (sau lasati, prin indiferenta celorlalti) in varfurile societatii romanesti, prin vot direct sau fraudat dar acceptat tacit ca rezultat oficial (au pus ei botu americanii…). Si vor mai fi si alte #mui spre noi, inceputul a fost greu, noroc ca l-au pornit tot ai nostri acum ceva ani in urma, nu!!?

  Răspunde
 • Unii se bagă ca tamponul pe aici. Diplomația este greu, prieteni. Iar daca pentru unii Schenghen înseamnă doar liber la bulgari la all inclusive, la nivel de diplomație înseamnă mult mai mult. Poate Austria ne-a facut un bine cand ne-a menținut granițele tarii. Prefer sa stau la coada in vacanta si sa am granițe decât sa treaca granița toti borfasii dupa cum doresc.

  Răspunde
 • @Ete fleosc, multumim pentru opinie si preferinte, tamponule! :)))))))))))))

  Răspunde
 • Pixel, stie SIGUR, a fost ACOLO cand s-a negociat aderarea la UE, de aia are informatii CERTE.
  Restul detaliilor EXACTE le gasiti pe site-ul lui preferat, de unde isi ia textele prin metoda academica „copy-paste”: http://www.rechindebahlui.ro !

  Beheheheeee…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.