VIDEO. S-a apelat la ajutorul Poliției Locale. Problemă rezolvată

Conducerea Trans-Bus a apelat la ajutorul Poliției Locale pentru a împiedica urcarea în autobuz a mai multor călători.

Polițiștii locali s-au așezat printre călătorii ieșiți de la schimbul unu în stația de la Ductil. „Sunt autobuze suficiente, trebuie avut grijă să nu se urce toți în primul care ajunge în stație”, a rugat directorul Trans-Bus.

Vezi VIDEO mai jos.

În doar 15 minute acțiunea a fost încheiată cu succes. În fiecare din cele șase autobuze ajunse în stație s-a urcat un număr corespunzător de călători.

UPDATE: În schimb, s-a semnalat aglomerație pe autobuzul nr. 2 înspre Mărăcineni. De luni, conducerea Trans-Bus trebuie să se ocupe și de această cursă în intervalul 15.30 – 16.30.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „VIDEO. S-a apelat la ajutorul Poliției Locale. Problemă rezolvată

  • Păcat ca fac doar de ochii lumi aceste lucruri când sunt forțați , azi in jurul orei 10 cred ca 20 de persoane peste 60 de ani erau la Crâng și ce crezi poliția locala și armata la 200 de metri stăteau in mașini pe Facebook , așa trăim starea de urgentă cu poliția pe Facebook . Aveam un copil de 3,5 ani in mașina dacă nu ma întorceam și le arătam adevarata problema a României . Treziți-vă cu toți nu meritam sa ne îmbolnăvim din inconstienta voastră dreagi polițiști , in bucuresti umiliți, oameni ii faceți betivi abuzați de haina care o aveți ii tarați pe Jos ii faceți boschetari ca au cumpărat o sticla de bere 2 Pini și 300 de grame de cârnați pt ca legea va permite in momentul de fata , nu purtați o masca mănuși cine sunteți voi Dariei polițiști locali , armata etc apărați interesele cetățenilor de a nu ne infecta sa cele 8 h in care sa treacă sa dați bine in fata șefilor poate se Ivești vreo promovare ceva ?

  • Auras, văd din ce în ce mai des stiri despre faptele eroice ale polițiștilor locali, cei mult huliți de domnul Toma în urmă cu ceva timp! Are oare vreo legătură cu schimbarea conducerii politiei locale, respectiv instalarea la conducerea instituției a unor persoane agreate de dl.primar, inclusiv un pensionar de lux?

  • Acum sunt buni politistii locali nu este vorba numai de Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.